Musorujsag
Élő Eredmények

Vácon nem félnek a Diósgyőrtől sem

m4sport.hu | Szerző: Komjáti Kata
A kupamérkőzés lesz az idei első tétmérkőzése a Videotont is búcsúztató, jelenleg a Merkantil Bank Ligában ötödik helyen álló csapatnak.

A bajnokságban második helyen telelő Videoton 3–1-re kikapott a Váctól a Magyar Kupában, s így búcsúzott a sorozattól. A továbbjutó NB II-es csapat a nyolcaddöntőben ismét élvonalbeli együttessel, a Diósgyőrrel találkozik.

Az m4sport.hu stábja a váciak trénerét, Nagy Tibort kérdezte, hogyan készülnek az idei év első tétmérkőzésére a DVTK ellen.

„Még nem készülünk a kupamérkőzésre. Az előttünk álló két-három hét még a felkészülésről, a játékfilozófiáról és az új játékosok beépítéséről szól. Az elvárás, hogy jól játszanak. Nem félünk mi senkitől, maximum kikapunk, de ez benne van a játékban. Megpróbáljuk játszani a saját játékunkat, nekünk nem számít, hogy az ellenfél az NB I-ből, az NB II-ből vagy NB III-ből érkezik” – mondta a szakember.

A DVTK a két győzelemig tartó párharc első mérkőzése február 20-án, 18 órától lesz Mezőkövesden, míg a visszavágót a III. Kerületi TVE pályáján rendezik 28-án, 13 órától.

További tartalmak