Musorujsag
Élő Eredmények

Supka elégedett, a Vasas játékosa bosszankodik

Supka elégedett, a Vasas játékosa bosszankodik

m4sport.hu
A Vasas 2–0-ra kikapott a bajnoki címvédő Budapest Honvéd elleni felkészülési mérkőzésen. Az m4port.hu stábjának Supka Attila, a kispestiek vezetőedzője, Tömösvári Bálint, a két gól szerzője, illetve Hangya Szilveszter, a Vasas védője értékelt.

„Ha bajnoki mérkőzést játszottunk volna, elégedett lehetnék az eredménnyel, hiszen mi nyertünk. De ez most csak a felkészülésünket szolgálta. Elsősorban a védekezésünket szerettük volna kipróbálni, és azt mondhatom, jól helytálltunk, hiszen lehoztuk kapott gól nélkül a találkozót” – értékelt Supka Attila.

A piros-feketék mindkét gólját a 19 esztendős Tömösvári Bálint szerezte, aki szerényen nyilatkozott a lefújást követően.

„A felkészülésnek köszönhetően nagyon jó erőben van a csapat. A második félidőben sorcserét hajtottunk végre, ekkor léptem pályára én is. Frissebbek voltunk az ellenfelünknél, s nekem még szerencsém is volt a második gólnál, hiszen megpattant a labda a lövésem után” – mondta a Honvéd fiatal labdarúgója.

A Vasas középpályása, Hangya Szilveszter bosszúsan összegezte a mérkőzést.

„Csalódott vagyok, főleg a két kapott gól miatt, két buta szituációból találtak be a kapunkba. Felkészülési mérkőzéseken nem szoktam felidegesíteni magam, de ez most engem is bosszant” – fogalmazott Hangya Szilveszter.​

További tartalmak