Musorujsag
Élő Eredmények

A DVTK száműzöttje szerint Bódog nem mond igazat és megfenyegette őt

M4 Sport
A DVTK együttesétől fegyelmi okok miatt a második csapathoz küldött és átadólistára tett Nono Villar az M4 Sportnak adott nyilatkozatában reagált a klub vezetőedzője, Bódog Tamás szavaira. Szerinte az edző nem mond igazat és nem fegyelmezetlenségi okok miatt tették ki a keretből, hanem azért, mert nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát.
Nono (Fotó: dvtk.eu) Nono Villar (Fotó: dvtk.eu)

A Diósgyőr hétfőn közölte, hogy a jövőben nem számít a 24 éves spanyol légiósra, aki nem sokkal később egy Instagram-bejegyzésben azt írta, a klub hazudik, amikor azt állítja, fegyelmi okok miatt került ki a csapatból.

Kedden Bódog Tamás saját szavaival fogalmazta meg, milyen problémák adódtak Nonóva, a vezetőedző 9 kilós súlyfeleslegről és sorozatos kihágásokról számolt be. „Szó nélkül felveszi a pénzét, de a kifejezés, hogy teljesítmény, távol áll tőle” – írta.

Nono kedden az M4 Sportnak beszélt bővebben saját álláspontjáról, továbbra is azt állítja, nem magatartásbeli problémák állnak a klub döntése hátterében.

„Sosem szerettem volna ilyen helyzetbe kerülni. Azért száműztek a második csapathoz, mert nem fogadtam el a klub ajánlatát a szerződésem meghosszabbítására vonatkozóan. Nem magatartási okokból. Ez az igazság. A vezetőedző arról beszélt, hogy kilenc kiló súlyfelesleggel futballoztam, de ez nem így van. Tavaly hat kilót fogytam. Mindig is a legjobbat akartam a klubnak, a DVTK-nak és a csapattársaimnak. Bódog Tamás nem mond igazat. Bódog Tamás megfenyegetett minket, hogy ha nem írjuk alá az új megállapodást, akkor a második csapathoz küld minket. Engem és Diego Velát, akinek szintén lejár a szerződése. Végül csak engem küldött, mert ha ezt mindkettőnkkel megteszi, akkor a DVTK szurkolói számon kérnék rajta a döntés okát. Egy játékost száműzni lehet magatartásbeli problémákra hivatkozva, de kettő esetében ez már nagyon furcsa lenne.”

„Még egyszer mondom, az igazság az, hogy azért kerültem ebbe a helyzetbe, mert nem fogadtam el a szerződéshosszabbítási ajánlatot. Én mindig profiként viselkedtem és a dolgokról úgy kell beszélni, ahogy azok történtek. Az sem igaz, hogy a vezetőedző nem elégedett velem. Szinte minden héten beszéltünk az előző szezon során. Nagyon elégedett volt az erőnlétemmel, az egyik legjobb játékosának tartott. Fotókkal bizonyíthatom azt a szerződéshosszabbítási ajánlatot, amit nekem és Diego Velának tett. Nem fogadom el, hogy egy edző azt mondja a nyilvánosság előtt, hogy magatartási problémák miatt kerültem a második csapathoz. Ez nem igaz. Ami a személyes oldalt illeti, lehetne egy kicsit jobb ember is és tekinthetne a játékosaira más szemmel. Nem tetszett, hogy csak akkor érdeklődött a gyermeket váró feleségem állapotáról, amikor felhívtam, hogy az új szerződésről beszéljünk.”

„Mindenekelőtt emberek és nem csak labdarúgók vagyunk. Én mindig mindent megtettem a Diósgyőr mezében, a DVTK címeréért, teljes erővel küzdöttem a csapatért és azt gondolom, hogy a szurkolók megérdemlik az őszinte magyarázatot. Sok erőt kívánok a drukkereknek, remélem, hogy a 2018-as év sikereket hoz majd a klubnak, amely ellen sosem tettem semmit. A Diósgyőr egy remek klub, remek szurkolókkal, jó emberekkel, akik mindig sokat segítettek nekem. A szerződésem júniusig érvényes. Az öltözőszekrényemet elvették és ez nagyon fáj, mert nem ilyen bánásmódra számítottam Bódog Tamástól. De itt vagyok, mert a vezetőedző 150 ezer eurót akar kapni értem, de nincs olyan klub, amelyik öt hónappal a szezon vége előtt kifizetné ezt az összeget. Szeretném, hogyha a nevem tiszta maradna, mert én az igazat mondom. Ezzel a helyzettel nem csak nekem árt, hanem a családomnak és mindazoknak, akik mögöttem állnak. Ezt pedig nem fogom megengedni.”

További tartalmak