Musorujsag
Élő Eredmények

Az U17-es válogatott megverte a norvég fiatalokat a La Manga Kupán

Az U17-es válogatott megverte a norvég fiatalokat a La Manga Kupán

m4sport.hu/mlsz.hu
A spanyolországi felkészülési tornán a Szélesi Zoltán vezette magyar férfi U17-es válogatott 3–2-re legyőzte Norvégia korosztályos együttesét, így az utolsó mérkőzésen a tornagyőzelem lesz a tét Szlovákia ellen.

A La Manga Kupa, első mérkőzésén Svédországgal 2-2-es döntetlent játszottak a fiatalok. A második fordulóban Norvégia várt a csapatra. Az első félidőben egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, nagy helyzetek egyik kapu előtt sem alakultak ki, így a szünetig nem is változott az eredmény (0–0).

Fordulás után Papp László passzolt el a kapus mellett (1–0), majd a középkezdés után szinte azonnal egyenlített az ellenfél (1–1). Nem sokat kellett várni az újabb norvég gólra, amely olyan szakaszában esett a mérkőzésnek, amikor a magyar csapat jól mozgott (1-2).

A hajrá viszont egyértelműen Szélesi fiainak ment jobban, először Tóth-Gábor Kristóf, a ráadásban pedig Papp Marcell mattolta az ellenfél kapusát, kialakítva a 3-2-es végeredményt.

Magyarország–Norvégia 3–2 (0–0)

Gól: Papp L. (47.), Tóth-Gábor Kristóf (80.), Papp Marcell (80+1.)

Magyarország: Kiss Ágoston – Lakatos Benjámin, Varju Benedek, Szűcs Kornél, Papp László (Vida Kristóf 67.) – Csala Tibor (Farkas Marcell 67.), Kocsis Bence Máté, Márton Adrián (Kovács Máté 41.), Papp Marcell (Nyári Patrik 80+1.) – Csávás Bence (Kapronczai Gergely 63.), Beke Péter (Tóth-Gábor Kristóf 41.)

A magyar válogatott utolsó mérkőzése:
2017. 02.12., Magyarország–Szlovákia 15.00

További tartalmak