Musorujsag
Élő Eredmények

Szektort kaptak a klublegendák az újpesti stadionban

MTI
Csütörtökön ünnepélyes körülmények között megnyílt a Legendák szektora az Újpest FC labdarúgócsapatának otthonában, a Szusza Ferenc Stadionban.

„Klubunk az újpesti családi érzést szeretné még szorosabbá fűzni a Legendák szektorával, amelynek keretein belül egykori kiváló játékosaink minden hazai mérkőzésünk alkalmával exkluzív, VIP-vendégeink fogadásával felérő szolgáltatások és körülmények között tekinthetik meg jelenkori játékosaink összecsapásait” – idézi az Újpest FC honlapja Berta Csaba ügyvezető igazgatót.

A Legendák szektora megnyitója a Szusza Ferenc Stadionban (Fotó: ujpestfc.hu) A Legendák szektora megnyitója a Szusza Ferenc Stadionban (Fotó: ujpestfc.hu)

A nyitóbeszédeket és a szektor ünnepélyes átadását követően díszvacsora zárta a programot.

Törőcsik András a Legendák szektora megnyitóján a Szusza Ferenc Stadionban (Fotó: ujpestfc.hu) Törőcsik András a Legendák szektora megnyitóján a Szusza Ferenc Stadionban (Fotó: ujpestfc.hu)

Az eseményen megjelent a csaknem négy éve gyógykezelés alatt álló Törőcsik András, és ott volt többek között Dunai Antal, Szentmihályi Antal, Tóth József, Dunai Ede, Nagy László, Tóth András, Herédi Attila, ifj. Bene Ferenc, Szendrei József, Szlezák Zoltán, Szabó András, Véber György, Víg Péter és Fehér Csaba is.

További tartalmak