Musorujsag
Élő Eredmények

Műsorváltozás! MTK–Sényő kupameccs élőben az M4 Sporton

m4sport.hu
A siófoki pálya állapota miatt kérdésessé vált az esti, Honvéd elleni kupamérkőzés megrendezése, ezért az M4 Sport és az m4sport.hu a megyei I. osztályban szereplő Sényő és az NB II-es MTK találkozóját közvetíti élőben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének keddi játéknapján elmaradt az Újpest–Paks mérkőzés, mert a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege az erős havazás miatt alkalmatlanná vált a játékra. Az M4 Sport az eredeti tervek szerint élőben adta volna a találkozót.

A szerdai játéknapra 18 órától a Siófok–Honvéd meccs volt betervezve a közszolgálati sportcsatornán, mivel azonban a reggeli pályabejárás alapján reális esély van arra, hogy a siófoki mérkőzést is elhalasztják, az M4 Sport és az m4sport.hu inkább az egy órával korábban (17:00-kor) kezdődő MTK–Sényő nyolcaddöntő első felvonását közvetíti élőben.

A műsorváltozás természetesen nem érinti a Sevilla – Manchester United Bajnokok Ligája-mérkőzés közvetítését, a két meccs között a keddi BL-játéknap összefoglalóját láthatják az M4 Sport nézői.

Az M4 Sport és az m4sport.hu szerdai műsora IDE KATTINTVA érhető el.

További tartalmak