Musorujsag
Élő Eredmények

Kapufa, kiállítás és három gól a Vidi–Vasason

Kapufa, kiállítás és három gól a Vidi–Vasason

M4 Sport
Egygólos győzelmet aratott Felcsúton a székesfehérvári Videoton együttese a Vasas ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.

A hazai együttes kezdte jobban a találkozót, amely a 26. percben Anel Hadzic góljával a vezetést is megszerezte. A vendégek az első félidőben egyenlíteni tudtak Ádám Martinnak köszönhetően, majd néhány másodperccel később a vezetést is majdnem megszerezték, de Ádám lövése a kapufán csattant.

A második játékrész 60. percében a Videoton új igazolása, Stefan Scepovic is feliratkozott a góllövőlistára, Boban Nikolov beadását fejelte Kamenar kapujába.

A 72. minutumban az angyalföldi Barczi Dávid begyűjtötte második sárga lapját, azonban az összecsapás hátralévő részében sem az emberelőnyben futballozó Videoton, sem a Vasas nem talált be, így Marko Nikolic vezetőedző csapata tehette zsebre a három pontot.

OTP Bank Liga, 20. forduló:

Videoton-Vasas FC 2-1 (1-1)

Felcsút, 1525 néző, v.: Szabó
gól: Hadzic (26.), S. Scepovic (60.), illetve Ádám (40.)
sárga lap: Lazovic (69.), Hadzic (79.), Fiola (92.), illetve Ádám (51.), Barczi (59., 72.), Ristevski (62.), Burmeister (87.)
kiállítva: Barczi (72.)

Videoton:
Kovácsik – Nego, Juhász, Fiola, Stopira (Vinicius 64.) – Nikolov, Hadzic, Pátkai – Lazovic (Kovács 90.), – S. Scepovic, M. Scepovic (Varga 85.)

Vasas:
Kamenár – Burmeister, Benes, Ristevski – Egerszegi (Vaskó 88.), Vida, Berecz, Hangya – Barczi, Ádám, Remili (Pavlov 76.)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Meglepetés a Nagyerdőben
A kiesés ellen küzdő Balmazújváros meglepetésre kétgólos győzelmet aratott a tabellán harmadik Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
Magyar futball