Musorujsag
Élő Eredmények

A régi közegbe csöppent az MTK-hoz visszatérő háromszoros bajnok

m4sport.hu
Jó irányba változtak a dolgok az MTK-nál – véli Kulcsár Tamás, aki egykori csapattársakat is talál a kék-fehérek vezetőségében.
Kulcsár Tamás (Fotó: mtk.hu) (Fotó: mtk.hu)

A Vasas február közepén jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontotta Kulcsár Tamás szerződését. A 35 éves támadó azóta visszatért egykori klubjához, az MTK-hoz, amellyel 2008-ban már ünnepelhetett bajnoki címet, és ez jó eséllyel tavasszal megismétlődhet, igaz ezúttal a másodosztályban.

Kulcsár az m4sport.hu-nak elmondta, pozitív emlékeket őriz angyalföldi időszakról, hiszen amellett, hogy nagyon jó barátokat szerzett a klubnál, egy bajnoki bronzérem és a kupadöntő is összejött a csapattal, sőt az Európa Ligában is pályára léphetett.

Vélhetően a kék-fehéreknél sem lesznek beilleszkedési gondjai, elvégre két szezont már lehúzott a Hungária körúton, ráadásul korábbi játszótársakkal rúghatja a bőrt.

„Sok minden változott, de sok minden meg nem. Jó irányba változtak dolgok, akárcsak ha a stadionra gondolunk. Ami viszont nem változott, hogy még itt vannak a régi csapattársaim. Igazából érdekes a dolog, mert a vezetőségben is vannak emberek, akikkel együtt játszottam” – fogalmazott mosolyogva a támadó, aki amondó, gyakorlatilag így nem került új közegbe, pláne, hogy debreceni időszakából a Balmazújvárosból érkező szakmai stábot is ismeri.

További tartalmak