Musorujsag
Élő Eredmények

Felcsúton rendezik a forduló rangadóját

MTI
Az aranyéremért zajló harc két résztvevője, a listavezető Ferencváros és a második helyezett Videoton is otthon lép pályára a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 22. fordulójában.

Papíron a zöld-fehér csapatnak ígérkezik könnyebb dolga, mivel a tizedik helyen álló Balmazújváros látogat a Groupama Arénába, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a hajdúsági csapaté jelenleg a leghosszabb veretlenségi sorozat az élvonalban. A korábbi ferencvárosi kedvenc, Horváth Ferenc által irányított gárda október vége óta nem kapott ki az NB I-ben. Thomas Doll éllovas együttese viszont a múlt héten vereséget szenvedett a Diósgyőr vendégeként, újabb pontvesztést így nem engedhet meg magának.

A Videoton éppen a nagy riválist legyőző Diósgyőrt fogadja Felcsúton: a fehérváriak múlt szombaton nem használhatták ki a fővárosiak hibáját, mivel a Budapest Honvéd otthonában a nagy hó miatt nem tudtak pályára lépni. A Diósgyőr vendégként legutóbbi három meccséből egyetlen pontot szerzett, és most sem esélyese a találkozónak, ugyanakkor képes lehet meglepetést okozni, ráadásul az első helyért küzdő hazai együttesnek már egy döntetlen is kedvezőtlen eredmény lenne.

A hat mérkőzés óta veretlen, legutóbb az Újpest otthonában nyertes, ám továbbra is sereghajtó Mezőkövesd ezúttal a hazai pályán remeklő (sorozatban három győzelem), de a legrosszabb idegenbeli mérleggel (9 meccs, 1 győzelem, 1 döntetlen, 7 vereség, 6-15-ös gólkülönbség) rendelkező Haladást fogadja.

A bajnoki címvédő Budapest Honvéd a tavaly bronzérmes, ebben a szezonban azonban a kiesés elkerüléséért harcoló, legutóbbi öt bajnoki találkozóján vesztes, szeptember 30. óta nyeretlen Vasas vendége lesz a Szusza Ferenc Stadionban.

A szombati játéknapon az M4 Sport a DVSC–Újpest és a Videoton–DVTK meccset adja, a többi találkozót az m4sport.hu közvetíti élőben. A fordulót beharangozó Játékoskijáró pénteken 21:15-kor kezdődik, a gólösszefoglaló szombaton 21:45-től, a fordulót mélyebben elemző Góóól!2 vasárnap 19:35-től lesz látható az M4 Sporton.

magyar foci március 9-től 15-ig magyar foci március 9-től 15-ig

Az OTP Bank Liga, 22. fordulójának szombati programja:
Debreceni VSC-Újpest FC 14.30, v.: Iványi
Vasas FC-Budapest Honvéd, Szusza Ferenc Stadion 17.00, v.: Kassai
Paksi FC-Puskás Akadémia 17.00, v.: Karakó
Ferencváros-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 17.00, v.: Bognár
Mezőkövesd Zsóry FC-Swietelsky Haladás 17.00, v.: Erdős
Videoton FC-Diósgyőri VTK, Felcsút 19.30, v.: Vad II.

Tabella >>>

További tartalmak