Musorujsag
Élő Eredmények

Pintér: Néhány külföldi úriembernek el kell gondolkodnia

Pintér: Néhány külföldi úriembernek el kell gondolkodnia

M4 Sport/m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 22. fordulója előtt a Paks győzelemből, döntetlenből és vereségből is hetet számlált, hazai pályán viszont egészen megbízhatóan teljesít, így a kezdő sípszó előtt sejteni lehetett, hogy ponttal, vagy pontokkal zárja a kört Csertői Aurél csapata, amely végül 3–1-re verte a Puskás Akadémiát.

A két mester nagyjából azonos szemmel látta a mérkőzést, de Pintér Attila keserűsége csapata néhány játékosán csapódott le, név nélkül.

„Sajnos nem úgy kezdtük a meccset, ahogy kellett volna, az első 10 percben egy kicsit bealudtunk, az ellenfélnek megvoltak a lehetőségei. Utána viszont átvettük a játék irányítását, végig kézben tartottuk a mérkőzést. Nagyon hajtós, magas színvonalú összecsapást tudtunk játszani, úgy érzem, hogy ennyivel jobbak voltunk az ellenfélnél” – értékelt elégedetten a hazaiak trénere, Csertői Aurél.

„Az első 10 percben voltak lehetőségeink, de úgy gondolom, hmmm… a másik csapatról nem szeretnék beszélni. Itt nem lehetett futballról beszélni. Összevissza rugdalták a labdát, ez nem profi labdarúgás. Itt el kell gondolkodnia egy-két külföldi úriembernek, hogy mit tesz ezért a klubért és mit nem” – szólt Pintér Attila kritikus nyilatkozata.

A Puskás Akadémia kezdőjében mindössze két magyar szerepelt.

További tartalmak