Musorujsag
Élő Eredmények

„Mindenki nézze meg” – ezt a Ferencváros-gólt kérte számon Pintér

„Mindenki nézze meg” – ezt a Ferencváros-gólt kérte számon Pintér

M4 Sport/m4sport.hu
Három gólt kapott a Puskás a Groupama Arénában, de a korábbi szövetségi kapitány szerint az első szabálytalan volt, ami alapjaiban változtatta meg a meccset.

A Ferencváros 3-1-re nyert a Puskás Akadémia ellen az OTP Bank Liga 23. fordulójában. A vendégek szerezték meg a vezetést, de még az első félidőben sikerült egyenlíteni a hazaiaknak. Az utolsó percekben pedig két újabb góllal döntötték el a három pont sorsát.

A találkozó után Pintér Attila, a felcsútiak edzője arra kért mindenkit, nézzék meg, mi történt a 41. percben, hiszen mérkőzést befolyásoló esetről van szó (a videóban 01.14-től).

A szakember a Fradi egyenlítő góljára gondolt, amikor is Varga Roland szöglete után a magyar válogatott keretébe Otigba Kenneth lőtt a kapuba. Pintér minden bizonnyal Böde Dániel és Márkvárt Dávid párharcára utalt, amikor véleménye szerint a ferencvárosi támadó lerántotta a vendégek játékosát.

Pintér úgy fogalmazott, ha egygólos előnnyel mennek a szünetre, egész más lett volna a játékuk a második félidőben. A Puskás ennek – és Henty butasága – ellenére majdnem kihúzta döntetlennel a meccset, de a hosszabbítás perceiben két újabb gólt is lőtt a Ferencváros. 

További tartalmak