Musorujsag
Élő Eredmények

A kövesdi középpályás állítja, Tőzsér szándékosan rúgta le

A kövesdi középpályás állítja, Tőzsér szándékosan rúgta le

m4sport.hu/mezokovesdzsory
A félidőben le kellett cserélni a Debrecenben is győző Mezőkövesd játékosát, Tóth Bencét. A tavasszal beinduló újonc labdarúgója az esetet többször is visszanézve meg van arról győződve, Tőzsér Dániel szabálytalansága nem véletlenül történt.

A Mezőkövesd honlapjának nyilatkozó Tóth elmondta, minél többször látta, annál biztosabbra vette, szándákosan lépett neki oda a Loki kapitánya. „Egy ilyen múlttal rendelkező játékostól sportszerűbb hozzáállást vár az ember. A debreceni középpályás egyébként azóta sem kért tőlem bocsánatot” – sérelmezte a történteket a futballista, aki egyelőre annyit tudott megosztani a térde állapotáról, hogy a porc sérült meg, az orvosa tanácsa alapján jövőhéten várható teljes diagnózis. Azaz, hogy szüksége lesz-e műtétre, az még nem tisztázódott.

A szabálytalanság valóban csúnya volt, sárgát is kapott érte Tőzsér, ám a szándékosságát nem lehet kétséget kizáróan állítani. Az viszont valóban kérdéseket vet fel, amit a Debrecen válogatott futballistája utána tett. Miután alaposan a térdébe talpalt még vissza is ment a földön maradó Tóthhoz és odaszólt neki – hogy miért, arra nehéz választ adni.

 

Elképzelhető, hogy a meccs hevében alakult ki köztük ellentét. Az tény, Tóth korábban kiharcolt egy tizenegyest, amelyet értékesítve egyenlített a Kövesd, és Tőzsér ekkor is felé legyintett, de semmivel sem kirívóbban mint, ahogy ilyenkor megszokott a futballpályán.

A 23. fordulóban nem a Tőzsér-Tóth volt az egyetlen kirívó affér, a két piros lapot hozó Ferencváros–Puskás Akadémia találkozón Ezekiel Henty durván megtaposta Lovrencsics Gergőt.

A Mezőkövesd hétvégi sikerével elmozdult a kiesőhelyről, négy forduló alatt szerzett tíz pontjánál többet egyetlen ellenfele sem gyűjtött a tavaszi szezonban az OTP Bank Ligában.

További tartalmak