Musorujsag
Élő Eredmények

Dunai Antal: Igaz, hogy felgyorsult a játék, de itthon azért nem annyira

Dunai Antal: Igaz, hogy felgyorsult a játék, de itthon azért nem annyira

M4 Sport
Dunai Antal olimpiai bajnok, az Újpest egyik ikonja 326 mérkőzésen 202 gólt szerzett lila-fehér mezben. A közelmúltban 75. születésnapját ünneplő legenda az M4 Sport stábjának beszélt a magyar labdarúgókról, Szoboszlai Dominikről, Lionel Messiről, valamint a szombati Videoton-Újpest összecsapásról is.

„Mindig mondják, hogy Anti bá’ nagyon könnyű volt játszani a maga idejében vagy, hogy felgyorsult a játék. Hát ez igaz, de itthon azért annyira nem gyorsult fel” – mondta az olimpiai bajnok, újpesti legenda, Dunai Antal az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában. Az egykori labdarúgó hozzátette, ő annak idején a leggyorsabbak között volt, és a 30 métert 3,5 másodperc alatt futotta, a jelenlegi labdarúgók 4 alatt futják le.

Az M4 Sport kamerái előtt azt is elárulta, jelenleg ki a kedvenc focistája. „Megmondom őszintén, Messit nagyon szeretem. Ő úgy megy ki a pályára, hogy szeretne egy jót focizni és annak ellenére sem reklamál, hogy ütik-verik.”

A magyar fiatalok közül Szoboszlai Dominiket tartja tehetségesnek, de arra vár, hogy még jobban kiugorjon. „Van most ez a Szoboszlai gyerek, várom, hogy kiugorjon. Még fiatal nagyon és mindig mondják, hogy ráér még, dehogy ér rá. Most fiatal, később már nem biztos, hogy tud javulni.”

A legendás újpesti a szombati Videoton-Újpest összecsapásról is szót ejtett.

„Összességében azt lehet mondani, hogy a Videoton jobb erőkből álló csapat, név szerint is, de nem sokat tudnék felsorolni” – elmélkedett, majd hozzátette, hogy hiába van esélyese egy mérkőzésnek, az eredmény nagyon sok mindentől függ, és az esélytelenebb is megnyerheti a találkozót.

A Videoton-Újpest mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti szombaton 19:30-tól.

További tartalmak