Musorujsag
Élő Eredmények

Véresre rúgták Nagy Dominikot, mégse járt érte piros lap

M4 sport/m4sport.hu
A mezőkövesdiek a meccs elején szép megoldásokkal, majd egy nagy hiba után túlzott keménységgel szálltak harcba a Fradi ellen.
Böde Dániel ünnepli gólját MTI Fotó: Illyés Tibor

A Ferencváros magabiztos játékkal, háromgólos sikerrel vette a Mezőkövesd elleni találkozót így maradt a tabella élén. A meccsen a gólok mellett több olyan érdekes dolog is akadt, amely beszédtémát adhat a következő napokban.

A 18. percben a vendégek egy olyan szögletvariációt mutattak be, amit ha külföldi csapattól látunk, minden bizonnyal napokig küldözgetik egymásnak a videóját a futball rajongói.

Alig negyedórával később a Fradi megszerezte a vezetést, és ismét érvényesült az örök szabály, az inti be elsőként a lest, aki éppen beragadt (Vadnai) és aki miatt nem előzte meg lesállás Böde gólját.

A 63. percben Nagy Dominikra csúsztak rá nyújtott lábbal, még az eset után is percekig kellett ápolni a vérző lábát, de a játékvezető szerint az eset csak sárga lapot ért.

A 80. percben is feküdt egy Fradi játékos, de Leandrót saját csapattársa, Paintsil labdája terítette le, amikor közvetlen közelről fejbe rúgta őt.

További tartalmak