Musorujsag
Élő Eredmények

Ugrai nem magától esett el, a 11-es elmaradt

M4 sport/m4sport.hu
A Haladás nyert a Debrecen vendégeként, de a meccs elején egy hazai 11-es biztos más lefolyású meccset hozott volna.
Mezőkövesd, 2018. április 7. A diósgyőri Nikólaosz Jóannidisz (b) és Óvári Zsolt (b3), valamint a szombathelyi Rácz Barnabás (b2) és Mészáros Karol (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Swietelsky Haladás mérkőzésen a mezőkövesdi stadionban 2018. április 7-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Diósgyőri VTK – Swietelsky Haladás 
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Diósgyőr ideiglenes otthonában, Mezőkövesden kapott ki 2-1-re a Haladástól a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában. A szombathelyiek az első félidő felénél szereztek vezetést, majd a második játékrész elején növeltük előnyüket. A négy mérkőzés óta nyeretlen hazaiak a második félidő közepén tudtak szépíteni.

Azonban alakulhatott volna másképp a találkozó és ez ezúttal nem csak a játékosokon múlott. A mérkőzés elején ugyanis a miskolciak támadója Ugrai Roland eléggé véleményes körülmények között esett el a szombathelyi tizenhatoson belül.

A visszajátszásokból kiderül, a támadót a vendégek védője, Jagodics nemes egyszerűséggel ellökte, a játékvezető azonban nem látott okot közbeavatkozni.

További tartalmak