Musorujsag
Élő Eredmények

A meccs végén csúszott ki a győzelem a Puskás Akadémia kezéből

m4sport,hu
A Puskás Akadémia hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a bajnoki címvédő Honvéddal az OTP Bank Liga 26. fordulójában.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Puskás Akadémia FC – Budapest Honvéd FC 1-1 (1-0)
Felcsút, 1785 néző, v.: Szőts
Gólszerzők: Hegedűs J. (35.), illetve Danilo (86.)
Sárga lap: Hegedüs L. (76.), Szakály P. (92.), illetve Danilo (28.), Kukoc (93.)

Puskás Akadémia: Hegedüs L. – Osváth, Poór, Hegedűs J., Spandler, Trajkovski – Szakály P., Knezevic (Latifi 57.), Balogh B. – Perosevic, Radó (Diallo 66.)

Honvéd: Gróf – Heffler T. (Ikenne-King 46.), Baráth, Kamber, Bobál D. – Gazdag, Nagy G., Banó-Szabó (Májer 72.), Holender (Kukoc 57.) – Eppel, Danilo

A találkozó elején a Puskás Akadémia átengedte a területet a vendég együttesnek, amely így jóval többet birtokolta a labdát, de mezőnyfölénye meddőnek bizonyult. A hazaiak elvétve kerültek a Honvéd kapuja elé, ám egy ilyen alkalommal a Perosevic a felső lécre fejelte a labdát. Negyedórával később aztán már megrezdült a fővárosiak hálója: Knezevic szöglete után Hegedűs János fejelt a kapuba.

A fordulást követően sem sokat változott a játék képe: a Honvéd görcsösen próbált gólt szerezni, míg a Puskás magabiztosan őrizte előnyét. A vendégek próbálkozásai aztán végül sikert hoztak: a hajrában Kukoc beadását Danilo fejelte a hazai kapuba.

A meccs végén a felcsútiak gólját szerző Hegedűs János könnyes szemmel az édesapját nemrég elvesztett Márkvárt Dávidnak és családjának ajánlotta találatát.

További tartalmak