Musorujsag
Élő Eredmények

Berkesi Judittól tudta meg Könyves, hogy háromkapufás gólt lőtt

m4sport.hu
A szezon egyik legszebb gólját szerezte a debreceni Könyves Norbert a Ferencváros ellen 1–1-re végződő mérkőzésen, így igazán megbocsátható, hogy nem számolta meg, hány kapufát érintett fantasztikus lövése, mielőtt Dibusz kapujában landolt volna.

Nemcsak a magyar bajnokságban, az egész világon kuriózumnak számít egy olyan találat, amely három kapufát is érint, mielőtt áthalad a gólvonalon. A legutóbbi hat tétmérkőzést számolva szombaton a nyolcadik gólját szerző Könyves a pályán talán fel sem fogta, mekkora gólt lőtt, a lefújás után az M4 Sportnak adott nyilatkozata közben – Berkesi Judit közreműködésével – azért közelebb került az igazsághoz.

 

„Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szerettük volna, de a kapott gól felrázott minket, azt hiszem jó mérkőzést láthattak a nézők és igazságos döntetlen született, minden pontot értékelni kell” – értékelt a Loki csatára, aki gólját a meze alá rejtett labdával ünnepelte, gólját gyermeket váró feleségének ajánlotta.

A mérkőzés első gólját szerző, ezzel a góllövőlistát 16 találattal vezető Varga Roland az öltözőbe érkezés előtt így nyilatkozott az M4 Sportnak: „Bosszantó, hogy nem sikerült nyernünk, nekünk voltak a lehetőségeink, ők rúgtak egy hatalmas gólt, de másra nem emlékszem. Kezünkben volt a meccs, nem tudok mást mondani, bosszantó ez az eredmény” – ismételte önmagát a válogatott támadó, aki azért is bosszús, mert csapata nem tudta kihasználni a Videoton mezőkövesdi botlását. 

 

A Debrecen–Ferencváros (1–1) mérkőzésről itt olvashat bővebben. 

További tartalmak