Musorujsag
Élő Eredmények

Bódog Tamás: Most mit mondjak? Muszáj mondanom valamit?

m4sport.hu
Horváth Ferenc nem titkolta, ő maga se érti, hogyan győzhette le a Balmazújváros a Disógyőrt az OTP Bank Liga 26. fordulójában. Kollégája, A DVTK-t irányító Bódog Tamás pedig azt nem fogta fel, hogyan kaphatta meg második tizenegyesét a hazai együttes.

A Balmazújváros úgy nyert 2–1-re szombaton és győzte le a szezonban harmadszor a miskolciakat, hogy a 88. percben még 1–0-s vesztésre állt. Az utolsó percekben azonban két büntetőt is kaptak Rudolf Gergelyék és megnyerték a mérkőzést, ezzel pedig elmozdultak a kieső helyekről.

A hazaiak két kései gólját szerző Rudolf Gergely szerint csapata megmutatta, hogy helye van az NB I-ben.

„Nem titkoljuk, nagyon nehéz helyzetben vagyunk, minden meccsen élet-halál harcot vívunk. Gratulálok a csapatnak, nem semmi, hogy honnan álltunk fel. A Diósgyőr egyszer jött el a kapunkig és abból szerzett egy gólt. Megmutattuk, hogy ott van a helyünk az NB I-ben, főleg, hogy háromból háromszor győztük le a Diósgyőrt, ezt külön öröm számomra” – nyilatkozta a támadó az M4 Sportnak.

„Látszott, hogy nagy tétje van a mérkőzésnek, a kapott gól után nem éreztem, hogy mi is gólt tudunk szerezni, nem sikerültek a dolgaink egyáltalán” – kezdte értékelését Horváth Ferenc, aki a folytatásban hozta szokásos formáját, de azt is elismerte, ellenfelük nem érdemelt vereséget.

„Van egy nagyon értelmes mondásom: sok minden nem függ össze semmivel, ez ma egy ilyen nap volt, nem tudom, miért történt ez, de kettő egyre fordítottunk, ami nagyon fontos. A Diósgyőr nem érdemelt vereséget, hiszen 1-0 után is kézben tartották a mérkőzést, de mi nagyon sok ilyen meccset veszítettünk el, úgyhogy ennyi járt nekünk. ”

A DVTK-t irányító Bódog Tamás az ellenük megítélt második tizenegyest vitatta és jelezte, együttese egyértelműen ott van a kiesés elleni harcban.

„Teljesen mindegy mit mondasz, kikaptunk is kész. A Balmaznak sok fogást nem talált rajtunk, volt egy szabadrúgásuk, amit majdnem bevédtünk, azon kívül semmi közük nem volt a meccshez. Az hogy kapsz két ilyen tizenegyest… Megítélésem szerint az elsőt meg lehetett adni, de a második… Most mit mondjak? Muszáj valamit mondanom? Mert szívesen mondanék, csak akkor… Elég önkritikusak, egyszer raknák fel a kezüket. De nem fog megtörténni” – utalt a második megítélt tizenegyesre a miskolci vezetőedző.

„Ezzel végérvényesen ott vagyunk a kiesés elleni harcban, amit el akartunk kerülni, de megyünk tovább. A csalódás egyértelmű, jön a következő mérkőzés, ki tudjuk javítani, de nem lesz egyszerű, mert ez egy olyan vereség, amivel odakerültünk a helyünkre.”

A mérkőzés összefoglalóját alább tekintheti meg, a 26. forduló összes találatát pedig itt.

 

További tartalmak