Musorujsag
Élő Eredmények

Jogos tizenegyessel tartotta otthon a három pontot a Balmaz? - Szavazzon!

Jogos tizenegyessel tartotta otthon a három pontot a Balmaz? - Szavazzon!

M4 Sport
A diósgyőriek szinte zsebükben érezhették a három pontot a Balmazújváros elleni összecsapáson egészen a 88. percig, amikor is Szarka Ákos a tizenhatoson belül kézzel ért a labdához, így Andó-Szabó játékvezető azonnal a büntetőpontra mutatott, Rudolf Gergely pedig magabiztosan értékesítette a tizenegyest. Azonban nem ért ezzel véget Bódog Tamásék Canossa-járása, egy perccel később újabb büntetőhöz jutott a Balmazújváros. Jogosan?

A 89. percben a Andó-Szabó Gábor játékvezető úgy ítélte meg, hogy Eperjesi Gábor szabálytalankodott a labdát átvenni próbáló Harsányi Zoltánnal, aki ennek következtében nem fért a játékszerhez és elesett. A megítélt tizenegyest ismét Rudolf Gergely lőtte magabiztosan a kapuba és ezzel megszerezte a három pontot a hajdúságiaknak.
Nem tisztünk bírálni a játékvezető munkáját, de abban azért egyetérthetünk, hogy a szituáció erősen kérdéses volt. Persze neki abban a pillanatban nincs lehetősége visszanézni a pályán történteket, nem úgy, mint önöknek, ezért is vagyunk kíváncsiak a véleményükre.
Szavazni a cikk alján tudnak.
A kérdéses szituáció:


A találkozó után adott nyilatkozatában Bódog Tamás sem találta a szavakat: „Megítélésem szerint az elsőt meg lehetett adni, de a második… Most mit mondjak? Muszáj valamit mondanom? Mert szívesen mondanék, csak akkor… Elég önkritikusak, egyszer raknák fel a kezüket. De nem fog megtörténni”.

További tartalmak