Musorujsag
Élő Eredmények

Csak öt gólt kapott a magyarpolányi vészkapus

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Hat gól egy olyan meccsen, ahol a két kapu szintkülönbsége között 1,2 méter a differencia.
Magyarpolány-Balatonfüred (m4sport.hu) Magyarpolány-Balatonfüred (m4sport.hu)

Nem gondoltam, hogy a Magyarpolány-Balatonfüred Veszprém megyei imágó a láttam-nem láttam jegyében telik majd el.

Az első szemre verést az M7 autópályán láttuk Gergő kollégával, amikor sztrádán a gyorsító sáv felhajtójánál egy kerékpáros vakarászta a fejét: most hol az ő helye, illetve a kerítéssel lezárt túloldalra hogyan juthatna át? A gyors sokkolót elengedve megérkeztünk egy tiptop településre, a svábok lakta Magyarpolányba, ahol persze a származás kötelez, tehát akár az utcán is lehetett volna műteni!

Újabb ilyet még nem láttam epizód: maga a szentély már első látásra is kicsit lejtett, de nyilván nem ezzel indítottunk, hogy hallják már kendtek, milyen kancsa a pályájuk! Óvatosban topogtunk a bizonyítás felé, aztán a nagy igazságra leesett a retinánk! A 102 méter hosszú pálya egyik és másik vége között 1,2 méter a differencia! Itt aztán nem visonghatna Guardiola meg Mourinho, hogy lejt a pálya! Persze, hogy lejt haleledelek!

Az első félidőben ennek, a másodikban annak! Mit van még kérdezni?

Maga a meccs elég egyszerűen menetelt! Az enbéháromba igyekvő fürediek nyomtak, a hazaiak ameddig bírták, tartottak! Vitézek voltak, mert Laci kapusukat, az előző fordulós úrkúti 7-o-ás kampónál kiállították! Naná, hogy jogtalanul, egy meccses sittet kapott, ezért aztán Szállási vészkapus – alapból mezőnyjátékos – páncélmellényben elkövetett súlyosságait aggódhatta végig a 49 fős publikum!

Egy gólt nem láttam! Persze a papírjaimmal bogarásztam, még szerencse, hogy utómunkában bemondták, kié a glória! A másik, amivel szintén csúnyán pórul jártam: a dallamos, betyáros, huncut nevű Rápó Csanád Apor büntetőjét bent láttam, miközben a jobb alsó sarok mellett suhant a rétre a labda!

Még szerencse, hogy 1-5-nél vége lett a meccsnek!

A teljes mérkőzést itt tekintheti meg!

Ererdmény:
Magyarpolány-Balatonfüred 1-5 (1-3)
Gólszerzők:
5. perc Lattensetin Norbert (Bfüred) 0-1
15. perc Tóth Gergő (Bfüred) 0-2
16. perc Molnár Péter (Magyarpolány) 1-2
28. perc Rápó Csanád Apor (Bfüred) 1-3
46. perc Imre István (Bfüred) 1-4
70. perc Molnár Richárd László (Bfüred) 1-5

További tartalmak