Musorujsag
Élő Eredmények

Megúszta a csonttörést a DVTK labdarúgója

Megúszta a csonttörést a DVTK labdarúgója

dvtk.eu/m4sport.hu
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a szombathelyi Haladás kezdeményezésére csütörtökön lefolytatta a fegyelmi eljárást Dejan Karan, a Diósgyőr labdarúgója ügyében.

A Fegyelmi Tanács a tárgyalást követően megszüntette az eljárást a játékos ellen, aki nem tanúsított olyan szándékos magatartást, amely a durva játékba ütközne. A tanács a rendelkezésére álló bizonyítékok tükrében megállapította, Dejan Karan szándéka egyértelműen a támadás megakadályozására irányult.

Korábban írtunk róla, hogy a DVTK–Haladás első osztályú bajnoki 28. percében Karan hátulról rácsúszott Michael Rabusicra, akinek eltörött a sípcsontja. Az esetet követő hétfőn a Vas megyei klub kérte az MLSZ Fegyelmi Bizottságát, hogy fegyelmi eljárást kezdeményezzen a diósgyőri futballista ellen, aki amint tudomást szerzett az általa okozott sérülésről, elnézést kért a szombathelyiek cseh légiósától.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Fradi és a Videoton a kiesésbe is beleszól
Hét fordulóval a vége előtt a mezőny fele még nem érezheti magát biztonságban az OTP Bank Ligában. A hat kiesőjelölt harcában fontos, akár sorsdöntő szerepet kap a bajnoki elsőséget egymás között eldöntő Ferencváros és Videoton.
OTP Bank Liga
Nem tudta kihasználni a Vidi botlását a Fradi
A Ferencváros szombaton idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Debrecennel az OTP Bank Liga 26. fordulójában, így nem tudott ellépni a Mezőkövesden botló Videotontól.
Magyar futball