Musorujsag
Élő Eredmények

Sokkolta a büntetés a diósgyőri focistákat

M4 Sport
A DVTK vezetőedzője szerint érzékenyen érintette a játékosokat a klub által rájuk kirótt büntetés, amely azonban lehet, hogy csak felfüggesztett lesz. Bódog Tamás a szerdai kupavereséget magára vállalta.

Mint arról korábban beszámoltunk, a DVTK vezetősége a közelmúlt rossz eredményei miatt félhavi fizetésüknek megfelelő összegre büntette a játékosokat, akiknek ráadásul a használatra kapott kocsikat is le kellett adniuk.

„Ez egy olyan büntetés, ami sokkolta a csapatot, de úgy gondolom, ha mögötte megvan a teljesítmény, akkor minden visszazökkenhet a régi kerékvágásba. A játékosok előtt ott a lehetőség, hogy a hétvégén vagy a következő héten kijavítsák azokat a hibákat, amiket eddig elkövettünk” – mondta Bódog Tamás.

A Diósgyőr kiesett a Magyar Kupából, a bajnokságban pedig már öt bajnoki mérkőzés óta nyeretlen, legutóbb a Balmazújvárostól kapott ki. A szombati fordulóban éppen azt a Puskás Akadémiát fogadja Mezőkövesden a DVTK, amelyik kiejtette a miskolciakat a Magyar Kupából. A piros-fehérek már csak ezért is revansot vennének.

„A kupamérkőzés nem sikerült, az az én hibám volt, nem a játékosoké. A mostani mérkőzésen bármi megtörténhet, éppen ezért vagyok benne biztos, hogy meg tudjuk nyerni, mivel erős és jó csapatom van.”

A DVTK–Puskás Akadémia összecsapást szombaton 17 órától élőben közvetíti az m4sport.hu.

További tartalmak