Musorujsag
Élő Eredmények

Lépéselőnybe kerülhet a Fradi a Vidivel szemben

MTI
Folytatódik a Ferencváros és a Videoton versenyfutása a bajnoki címért az OTP Bank Ligában. A szombati játéknapon a fővárosiak reménykedhetnek inkább a rivális pontvesztésében.

Egy hete a zöld-fehérek Debrecenben vendégeskedtek, s 1-1-es döntetlent játszottak, a fehérvári együttes ugyancsak csupán egy ponttal távozott Mezőkövesdről. Papíron most az FTC-re vár könnyebb feladat, hiszen az a Paks látogat a Groupama Arénába, amely legutóbbi két bajnokiját elveszítette.

A Videoton a harmadik helyen álló Debrecent fogadja. A hajdúságiak ezen a héten egyszer már csúnyán „megégtek” Felcsúton, a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán 4-0-ra kikaptak a házigazda Puskás Akadémiától.

A dobogóért zajló harcban a negyedik Újpest az ötödik Honvéd otthonába látogat. A lila-fehérek a Magyar Kupában 2-1-re verték a Balmazújvárost, előtte bajnokin a Vasas ellen nyertek, így két győzelemmel várhatják az összecsapást, míg a címvédő kispestiek leginkább a közönségük támogatásában bízhatnak, ugyanis ebben az idényben elsősorban vendéglátóként gyűjtik a pontokat.

A sereghajtó Vasas klasszikus kiesési rangadón fogadja az utolsó előtti Mezőkövesdet.

A szombati játéknapon az M4 Sport a Budapest Honvéd – Újpest és a Videoton–DVSC mérkőzéseket közvetíti élőben, az m4sport.hu-n az összes találkozó látható lesz.

A 27. forduló szombati programja:
Budapest Honvéd-Újpest FC 17.00, v.: Karakó (élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n)
Vasas FC-Mezőkövesd Zsóry FC, Szusza Ferenc Stadion 17.00, v.: Berke (élőben az m4sport.hu-n)
Ferencváros-Paksi FC 17.00, v.: Andó-Szabó (élőben az m4sport.hu-n)
Diósgyőri VTK-Puskás Akadémia FC, Mezőkövesd 17.00, v.: Bognár (élőben az m4sport.hu-n)
Swietelsky Haladás-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 17.00, v.: Erdős (élőben az m4sport.hu-n)
Videoton FC-Debreceni VSC, Felcsút 19.30, v.: Vad II. (élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n)

Tabella > > >

További tartalmak