Musorujsag
Élő Eredmények

Agyrázkódást és orrcsonttörést szenvedett a Haladás kapusa

Agyrázkódást és orrcsonttörést szenvedett a Haladás kapusa

M4 Sport/haladas.hu
Az OTP Bank Liga 27. fordulójában gól nélküli döntetlent játszott egymással a Haladás és a Balmazújváros Szombathelyen. A mérkőzés 53. percében egy nagyon csúnya ütközés után a hazaiak kapusa, Gyurján Márton alaposan ráijesztett a szurkolókra.

A 22 esztendős hálóőr egy jobb oldali beadásra mozdult ki és csúnyán ütközött a vendégek támadójával, Harsányi Zoltánnal. Az esetet követően Gyurján hosszú ideig mozdulatlanul feküdt a füvön és miután magához tért, hordágyon kellett levinni a pályáról. A Haladás közleménye szerint a fiatal kapus agyrázkódást és orrcsonttörést szenvedett.

Király Gábor derékfájdalmai miatt nem volt a hazaiak keretében, majd Gyurján sérülését követően Rózsa Dániel, a leghűségesebb magyar labdarúgó lépett pályára.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A szakadék szélén a Diósgyőr
A Diósgyőr sorozatban harmadik vereségét elszenvedve 1-0-ra kikapott szombaton a Puskás Akadémiától Mezőkövesden, a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.
Magyar futball
Eseménytelen meccsen ikszelt a Vasas és a Kövesd
A sereghajtó Vasas FC gól nélküli döntetlent játszott az ugyancsak kiesőhelyen álló Mezőkövesd csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 27. fordulójában, az újpesti Szusza Ferenc Stadionban.
Magyar futball