Musorujsag
Élő Eredmények

Élre állt a Videoton

MTI
Marko Scepovic góljával a Videoton 1-0-ra legyőzte a vendég Debrecent szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel a bajnokság élére állt.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Videoton FC – Debreceni VSC 1-0 (1-0)
Felcsút, 2524 néző, v.: Vad II.
gólszerző: M. Scepovic (20.)
sárga lap: Vinícius (55.), Nikolov (61.), Stopira (65.), Lazovic (88.), illetve Varga K. (82.), Szatmári Cs. (87.), Mengolo (92.)

Videoton: Kovácsik – Nego, Juhász R., Vinícius, Stopira – Kovács I., Nikolov, Huszti (Fiola 84.) – Lazovic (Szolnoki 93.) – S. Scepovic, M. Scepovic (Varga J. 69.)

DVSC: Nagy S. – Jovanovic, Mészáros N., Kinyik, Szatmári Cs., Barna (Sós 62.) – Tőzsér, Filip, Varga K. (Tisza 85.) – Takács T. (Mengolo 69.), Tabakovic

Nagy iramban kezdték a találkozót a csapatok. A Videoton a huszadik percben szerzett vezetést: egy szögletrúgást követő kavarodás után Marko Scepovic lőtte a labdát egy lépésről a hálóba. A fehérváriak a szünetig hátralévő időben sem vettek vissza a tempóból és több lehetőséget kialakítottak a debreceniek kapuja előtt, ám újabb gólt nem szereztek.

Fordulást követően kiegyenlítettebb lett a játék. A Debrecen az egyenlítésért küzdött, ám említésre méltó helyzetet nem alakított ki Kovácsik Ádám kapujánál, míg a Videoton biztosan őrizte előnyét.

A Videoton sorozatban tizedik alkalommal győzte le a Debrecent.

A Videoton jelenleg két ponttal előzi meg a Paks ellen döntetlent játszó Ferencvárost.

 

Végeredmények a 27. fordulóból:

Honvéd–Újpest 0–0
Vasas–Mezőkövesd 0–0
Ferencváros–Paks 2–2
DVTK – Puskás Akadémia 0–1
Haladás–Balmazújváros 0–0

További tartalmak