Musorujsag
Élő Eredmények

Pintér Attila: A szerdai meccs miatt nem rúgtunk hármat vagy négyet

m4sport.hu/M4 Sport
Nagy skalpnak tartja a Diósgyőr legyőzését a Puskás Akadémia vezetőedzője, aki szerint a bajnokság hajrájához közeledve már nem spórolhat csapatával.

Értékes pontokat szerzett Mezőkövesden a Diósgyőr vendégeként a Puskás Akadémia, amely egy góllal győzte le a továbbra is szenvedő miskolciakat.

Pintér Attila, a felcsútiak vezetőedzője is elégedetten nyilatkozott az M4 Sportnak a mérkőzés után, amondó, csapata akár több góllal is győzhetett volna a diósgyőriek albérletében.

„Egy olyan szerdai mérkőzésen vagyunk túl, amelyen nagyon nagy energiákat mozgósítottunk. Azt gondolom, hogy az első félidőben és a másodikban is megvoltak azok a lehetőségek, amiből megrúghattuk volna a másodikat, a harmadikat, akár a negyediket. Nem sikerült, és ez betudható annak is, hogy szerdán mérkőzés volt” – utalt a Loki elleni hétközi győzelemre.

A szakember kiemelte, sokat futottak labdarúgói, nagyon fegyelmezetten játszottak, és nem sok lehetőséget hagytak a hazaiaknak, pedig jó csapatnak tartja a Diósgyőrt, amely korábban többször bizonyította erejét, ezért nagy skalpnak tartja a miskolciak legyőzését.

Hozzátette, csapata két fronton küzd és eddig próbálta forgatni az együttest, de a bajnokság hajrájához közeledve már minden meccsen a legerősebb összeállításban kell pályára küldenie azt, de a játékosok meghálálják a bizalmat.

További tartalmak