Musorujsag
Élő Eredmények

Továbbra is ott lebeg a kiesés a Haladás és a Balmaz feje fölött

Továbbra is ott lebeg a kiesés a Haladás és a Balmaz feje fölött

MTI/M4 Sport
A Haladás hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott szombaton a Balmazújvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.

A vasi együttes új stadionjában továbbra is veretlen, ugyanakkor egy esetleg győzelemmel lépéselőnybe került volna alsóházi riválisaival, a többi között éppen a hajdúsági csapattal szemben.

Az első félidőben mindkét együttes előtt adódtak kisebb lehetőségek, de gólt nem láthatott a közönség.

A második játékrész elején aztán néhány percre „megfagyott a levegő” a Rohonci úti stadionban, miután a pénteki edzésen megsérült Király Gábort a kapuban helyettesítő Gyurján Márton ütközött Harsányi Zoltánnal, a vendégek csatárával. A kapus elveszítette eszméletét, míg a támadónak a válla sérült meg, mindkettőjüket kórházba szállították.

A folytatásban a Haladás irányította a mérkőzést, de igazi nagy ziccer nem alakult ki, és gól sem született a találkozón.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Swietelsky Haladás-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0-0
Szombathely, 4716 néző, v.: Erdős
sárga lap: Jagodics (19.), Medgyes (46.), illetve Habovda (3.), Vajda (34.)

Haladás:
Gyurján (Rózsa D., 53.) – Schimmer, Kolcák, Grumic, Bosnjak – Jagodics – Medgyes (Kovács L., 66.), Németh M. (Ramos, 79.), Rácz, Halmosi – Williams

Balmazújváros:
Horváth L. – Habovda, Rus, Tamás, Uzoma – Vajda, Sigér, Majszuradze, Haris – Arabuli (Harsányi, 17. – Batarelo, 53.), Rudolf G. (Erdei, 92.)

Végeredmények a 27. fordulóból:

Honvéd–Újpest 0–0
Vasas–Mezőkövesd 0–0
Ferencváros–Paks 2–2
DVTK – Puskás Akadémia 0–1
Haladás–Balmazújváros 0–0

További tartalmak