Musorujsag
Élő Eredmények

Víz vagy gáz? Fővárosi matiné a Mennyeiben

Víz vagy gáz? Fővárosi matiné a Mennyeiben

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Vasárnap délelőtt a BLSZ első osztályának harmadik helyén álló Gázgyár a kilencedik Vízművek ellen lép pályára.

Ha csak azt vesszük, milyen két patinás klub kerül a Föld népessége elé vasárnap délelőtt, már izgulhatnak az ínyencek! Gázgyár-Vízművek, mekkora egy közművesítés! Vajon mit főznek ki ők ketten? Micsoda gőzfelhő csap majd a levegőbe, ha egymásnak esnek! Olcsó poénok, én azért persze okosban  egy pár kifizetetlen gáz-, és vízszámlát kiviszek magammal, hátha kiegyenlíthetem! Már csak az ELMÜ csapatát kellene bevarázsolni ide, jó is lennék vagy két hónapig!

A Vízművek együttese már megmutatkozott az M4 Sporton ősszel a REAC ellen. Bátor, dacos fiatal legények, a frissességük minden előnyével és hátrányával! Viszont nagyon szépen nevelődnek a BLSZ bajnokságban, erősödnek, okosodnak, egyre több lesz a tapasztalatuk, Szabó Zsolt elnök úr ápolásával egy megnyugtató bázist képeznek a fővárosi fociban, előttük a jövő meg a lehetőség, hogy a tabella 9. helyéről elinduljanak még feljebb!

Erre viszont szépen reagál majd a vendéglátó csapat! Egy esetleges hazai vereség talán magával húz egy mutatós gázáremelést, tehát vízművekes fiúk csak óvatosan! Egyébként azzal sem járnánk jól, ha ők győznének, ráadásul a csapból is az folyna: na, kié lett a három pont? A Vízműveké!

Mind a két csapatnak nagyon kell a győzelem, Metzger Tibor hazai edzőlegenda nem enged a három pontból! Ha otthon sem, akkor hol? Két kínzó hazai vereség cseppet nyugtalanító lehet, egy győzelem viszont szépen mutatná az otthon erejét!

A vendégek fiatalsága betyárul tartja magát, az eredményekről képletesen szólva: idegenben folyt már rájuk hideg meg meleg víz is! Talán most árasztanak egy nagyot és elviszik a győzelmet!

Mondom én, hogy nagyon kell figyelni vasárnap az m4sport.hu-t!

Itt látható élőben, elevenben a Gázgyár-Vízművek BLSZ összecsapás 11 órától.

Ennél jobb matiné nincs úgy sem!

További tartalmak