Musorujsag
Élő Eredmények

Csertői: Nem csodálom, hogy két játékosunkat kórházba kellett vinni

m4sport.hu/M4 Sport
A Paks vezetőedzője, Csertői Aurél úgy érezte, együttese helyenként lefocizta a Ferencvárost, ám végül nemcsak a 94. percben elbukott két pont, de két labdarúgója sérülése miatt sem lehet boldog.

„Az elmúlt két mérkőzéshez képest szenzációs játékot mutattunk ma” – mondta Csertői a Ferencváros elleni 2–2-es döntetlent követően, utalva arra, hogy a 25. fordulóban a Debrecentől, a 26-ban pedig a Haladástól kapott ki hazai pályán az együttes.

„Sajnos nem volt elég erőnk és eszünk ahhoz, hogy megnyerjük ezt a Fradi elleni meccset. Pedig helyenként lefociztuk az ellenfelet, talán még meccslabdánk is volt. Azzal pedig, hogy milyen körülmények közt születtek a gólok…, azzal nem tudok mit kezdeni.”

A szakember a múlt héten azt nyilatkozta, együttese a könnyebb ellenfelektől kikap, míg a nehezebb meccsekre mintha felszívja magát. A Fradi ellen viszont a kieséstől való félelem tüzelte fel a Paksot, a mérkőzés után viszont nem csak a 94. percben elvesztett 2 pont miatt volt mérges/csalódott Csertői Aurél.

„Nem csodálom, hogy két játékosunkat is kórházba kell vinni. Megvannak ennek az okai, de ez egy ilyen meccs volt…”

További tartalmak