Musorujsag
Élő Eredmények

Rossz ómen a gázgyárosoknak a kamera és a mikrofon

Rossz ómen a gázgyárosoknak a kamera és a mikrofon

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Így, utólag, egy súlyos hazai vereséggel duplázva a kínt, már érthető, hogy miért magyarázták bele a Gázgyárosak: nem szívesen látják az m4sport.hu semmilyen kamerával, mikrofonnal felszerelt dolgozóját.

Az internet segítségével eddig két alkalommal követhette a planéta, hogy labdáznak a Római partiak, erre tessék: mind a kétszer befuccsoltak. Első nekifutásra a TFSE elleni Budapest Kupa döntőjekor kerültek népernyőre, akkor gólnélküliségből fakadó büntetőzés törte össze őket, aztán meg a most vasárnapi, Vízművek elleni matiné hozott rontást a klub életébe. Egyébként mind ezt csak úgy, az évődés miatt, nem bántólag mondta Borbély László, a hazai klub életben tartója, mindenese.

Az a helyzet, hogy a dallamos nevű, ASR Gázgyár vagy is, Atlétikai Sportegyesület Római fürdő Gázgyár csapata nagyon elmérte ezt a meccset. Nem volt támadóerejük, senki nem vállalta  a vezérséget talán még Balogh kapitány kapcsolgatott fokozatot, de a Vízművek térfelén sorra elapadt az erejük. Bezzeg a túloldali fiatalság. Mint hal a hallevesben, úgy fickándoztak a kicsik. Gyönyörű támadásokat vezettek, sok passzal, masszív védelemmel, mutatós rohamokkal. Hátul a rutin meg a dübörgő erő  ötvözete jelentette a végállomást a Gázos próbáknak. Seffer kapitány méltó társa volt a férfiasan magyaros nevű Szekerka Kende védő partner, a szélső bekkek meg annyira élték a 21 század védőinek gyors, rohanós életét, ezzel hatalmas erőt adtak az elöl mozgóknak.

A Vízművek fiataljai remekül helyt álltak és kellően visszavágtak az őszi Gázgyári sikert hozó mérkőzésért. Komolyra jó meccs volt, tele lüktetéssel, szép megoldásokkal, kemény ütközésekkel.

Idegenből teljesen megérdemelten elvitte a győzelemért járó három pontot a vendég Vízművek.

Jaj, csak nehogy drágább legyen a gáz ára a vereség miatt!

Eredmény:

Gázgyár–Vízművek   0–2 (0–2)

gólszerzők: Köböl Krisztián Milán (20.), Hatvani Zsombor Gábor (26.)

A félidőben Nagy Miklós, a  Fővárosi Vízművek SK tiszteletbeli elnöke, egykori játékvezető beszélgetett Horti Gáborral.

A mérkőzést ide kattintva megtekintheti.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek