Musorujsag
Élő Eredmények

Bódogért tüntettek a diósgyőri szurkolók

m4sport.hu
A hétfőn menesztett szakember elküldésével nem értettek egyet a szurkolók és ennek hangot is adtak.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Bódog Tamás MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Diósgyőr labdarúgócsapata hétfőn menesztette állásából Bódog Tamás vezetőedzőt. A klubvezetés a korábban Németországban és Dániában is dolgozó edzőben látta a sikertelen szereplés okát. A miskolciak a tavaszi szezonban csupán egy mérkőzést tudtak megnyerni, kiestek a Magyar Kupából és a bajnoki tabella 9. helyén állnak csupán két pontra a kiesést jelentő 11. pozíciótól

A csapat szurkolói felháborodtak a vezetőség döntésén, és nemtetszésüknek adtak hangot a Diósgyőr hivatalos Facebook-oldalán és a csapat szurkolói portálján. A dühös szurkolók szerda délutánra szimpátiatüntetést szerveztek a kirúgott edző mellett.

A diósgyőri szurkolók honlapjának Facebook-oldalára felkerült videó alapján a felhívás sokakhoz eljutott, így meglehetősen sokan mentek a klubház elé, hogy felháborodásuknak hangot adjanak.

Időközben a klubvezetés már meg is nevezte az új vezetőedzőt, aki a klub korábbi játékosa, Fernando lett. A spanyol szakember egyik első nyilatkozatában kijelentette, biztos a bennmaradásban.

További tartalmak