Musorujsag
Élő Eredmények

A BLSZ sampionátó legjobbját keresi kedden Horti Gábor

A BLSZ sampionátó legjobbját keresi kedden Horti Gábor

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Az m4sport.hu idén sem maradhat le a Budapest Kupa döntőjéről. Horti Gábor a mennyei megyei különkiadásában jelentkezik Budafokról.

Ez a május elsejei labdarúgó Budapest Kupa döntő nagy menet lesz! Miután a labdarúgók szervezett formában felvonultak a Dózsa György úton, majd körhintáztak egyet, a szédülésre kortyintottak egy pint sört, beharapták a virslit, ahogyan azt ezen a napon kell, utána nekiugranak eldönteni:

a BLSZ sampionátóból 2018-ban melyik a legjobb kupa csapat a székes fővárosban!?

Óriási patinák labdázása: Deák „Bamba” Ferenc egykori csapata méri erejét a szintén híres REAC-ra!

Ahogyan Spanyolországban évről évre téma: sikerül- e triplázni, duplázni valamelyik menő klubnak, úgy mit Real, Barcelona, Atletico, idén a BLSZ-ben azt feszegetik: összejön a két diadal a REAC-nak? A negyedik ligában elől pörög a palotai csapat, most meg ott állnak a kupa döntőn!

Osztálynyi a különbség a két partner között, nem szabad azonban korán lazulni! Látta már a világ Góliátot hanyatt vágódni Dávid taktikájától! Az egyik bajnoki egy REAC-os srác olyat letett a fűre, amire a világ mind a négy szöglet zászlót megnyalhatja: a „Kis Dugó” becenevű palotai vitéz félpályáról zúdította a kapuba a labdát, országos felhördülést okozva! Ő is látható lesz a Budapest Kupa döntőjében!

Előbb női Budapest Kupa: METIS-Kormányőr

Aztán a férfiak: 1908 SZAC Budapest-REAC.

17 órától csak is az m4sport.hu-n!

További tartalmak