Musorujsag
Élő Eredmények

Az NB II-es edző interjú közben száműzte nagyot hibázó játékosát

m4sport.hu
Varga Attila, az NB II-es BFC Siófok vezetőedzője interjú közben kritizálta, majd száműzte a klub első keretéből Lorentz Mártont, a csapat védőjét, aki a Nyíregyháza elleni bajnoki mérkőzés 91. percében nagyot hibázott, ennek következtében pedig a Siófok 1–0-ra kikapott.

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójának egyetlen csütörtöki mérkőzése szinte végig gól nélküli döntetlenre állt, a 91. percben aztán a semmiből megszerezte a győztes gólt a Szpari csereként beálló támadója, Sinan Sinanovic.

A mérkőzés lefújása után Varga Attila, a siófokiak vezetőedzője nyíltan nekiment a gólhoz vezető hibát vétő Lorentz Mártonnak, akiről azt mondta, ez volt az utolsó dobása, péntektől kizárólag az U19-es csapattal készülhet és nem hajlandó foglalkozni vele – se mérkőzésen, sem pedig edzésen. „Ez volt az utolsó csepp a pohárban, végérvényesen elvágta magát” – zárta nyilatkozatát a Siófok élére 2017 szeptemberében kinevezett Varga.

A találkozó után a Nyíregyháza a negyedik helyen áll az NB II. tabelláján, hátránya öt fordulóval a vége előtt kilenc pont a második Kisvárda mögött, így matematikailag még van esélye a feljutásra. A Siófok a 11., de papíron még ki is eshet, öt pont választja el a 18. Szegedtől.

További tartalmak