Musorujsag
Élő Eredmények

Thomas Doll nagyon begurult a lefújás után és interjú közben is vibrált

m4sport.hu
A 0–0-s döntetlennel véget érő Videoton–Ferencváros rangadó után a zöld-fehéreket irányító Thomas Doll még a pályán megpróbálta kérdőre vonni Bognár Tamás játékvezetőt.
Thomas Doll (Fotó: fradi.hu) (Fotó: fradi.hu)

A német vezetőedző minden bizonnyal a játékvezető egyes ítéleteit vitatta, végül kollégái ösztönzésére hagyta el a játékteret.

Néhány perccel később már az M4 Sportnak nyilatkozott. Az első és legfontosabb kérdés a találkozó elején súlyos sérülést szenvedő Julian Koch állapotáról szólt. A lefújás után Doll nem tudott biztosat mondani, azóta a Ferencváros hivatalos honlapja arról írt, hogy az agyrázkódást szenvedő játékos állapota stabil, de vélhetően arccsonttörést szenvedett.

A mérkőzésre rátérve a Ferencváros vezetőedzője  azt mondta, „az első félidőben 100 százalékban mi voltunk a jobb csapat, a második játékrészben már kiegyenlítettebb volt, 50-50. Volt egy tiszta szabálytalanság a Paintsil ellen a tizenhatoson belül, de nem láttam teljesen tisztán, újra meg kell nézzem.”

„A Ferencváros dominálta a mérkőzést, a második félidőben Varga Rolandnak volt két-három jó lehetősége, az a kérdés, mit várnak el, milyen mérkőzést akarnak látni, nem volt ez rossz” – zárta szavait a német mester.

Marko Nikolic, a Videoton vezetőedzője kollégájához hasonlóan elismerte, a Ferencváros jobb volt az első játékrészben, de szerinte a folytatásban a fehérváriak ellenfelük fölé tudtak nőni.

Felcsút, 2018. május 5. Marco Nikolic, a Videoton vezetőedzője reklamál a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Videoton FC - Ferencváros mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. május 5-én. Videoton FC-Ferencváros 0-0. MTI Fotó: Kovács Tamás Marco Nikolic, a Videoton vezetőedzője reklamál a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Videoton FC – Ferencváros mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

„Az első félidőt elajándékoztuk, bátortalanok voltunk, nem mertünk távolról lőni, de a másodikban már kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, pontrúgásokig és helyzetekig is eljutottunk, azonban nem tudtunk betalálni, így a vége egy nem túl népszerű 0–0 lett.”

A Videoton a 90 perc alatt csupán egyszer kényszerítette védésre Dibusz Dénest. Ennek okáról Nikolics azt mondta, ígéretes helyzeteket alakítottak ki, de az utolsó passzok, lövések hiányoztak, ebben az is szerepet játszott, hogy feszült, ideges mérkőzést volt, sok megszakítással.

A bajnokságból hátralévő mérkőzéseivel és a Videoton esélyeivel kapcsolatban a szerb edző úgy nyilatkozott, „nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni, de a bajnokság alakulását látva kizártnak tartom, hogy mindkét csapat megnyerje mind a négy találkozóját. A helyzetünk nem változott, ránk és a Ferencvárosra is rendkívül kemény meccsek várnak még, nagyon szoros lesz az utolsó percig.”

További tartalmak