Musorujsag
Élő Eredmények

Feszült, parázs meccsre készülnek Dollék a Vasas ellen

M4 Sport
A Ferencváros a bajnoki címért, hatalmas meglepetésre a Vasas a kiesés elkerüléséért harcol a 2017/2018-as bajnokságban.

A találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti 19:00-tól.

A Fradi idei mérlege két győzelem az angyalföldiek ellen, azonban a zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll mégis óvatosságra int.

„Ha megnézzük az eredményeinket idén a Vasas ellen, bár mindkét mérkőzést nyertük, egyik sem volt egy könnyű összecsapás. Ellenük mindig nagy meccseink vannak, mindig nehéz, ezért kell végig koncentrálnunk. Senki sem lehet arrogáns, csak azért, mert nekünk 30-cal több pontunk van. Szükségünk van arra, hogy tiszteljük az ellenfelünket, és akkor meglesz az esély arra, hogy itthon tartsuk a három pontot.”

A zöld-fehérek szlovén játékosa ugyan csak 2017-ben igazolt az együtteshez, de mindenképpen bajnoki címet ünnepelne velük.

„Parázs mérkőzés lesz. Ők a bennmaradásért küzdenek, míg mi a bajnoki címért vívunk élet-halál harcot. Nagyon feszült lesz mindkét csapat, de hiszem, hogy mi vagyunk a jobbak. Biztosan 110 százalékot kell majd nyújtanunk, hogy megnyerjük a meccset. Azon vagyunk, hogy ott maradjuk az első helyen a bajnokság végéig.”

OTP Bank Liga 30. fordulójának összes találkozóját élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu:

17:00 – Debrecen–Diósgyőr (M4 Sport)

17:00 – Mezőkövesd–Balmazújváros (m4sport.hu)

17:00 – Paks–Honvéd (m4sport.hu)

17:00 – Újpest–Puskás Akadémia (m4sport.hu)

17:00 – Videoton–Haladás (m4sport.hu)

19:30 – Ferencváros–Vasas (M4 Sport)

További tartalmak