Musorujsag
Élő Eredmények

Lazovic nélkül, sima Vidi-siker a Haladás ellen

Lazovic nélkül, sima Vidi-siker a Haladás ellen

MTI/M4 Sport
Sima, háromgólos győzelmet aratott a Videoton a vendég Haladás ellen Felcsúton, a Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában.

Lendületesebben kezdte a Videoton a két együttes 80. bajnoki összecsapását. Fölényük a 19. percben érett góllá: Stopira beadását Nikolov juttatta a hálóba két lépésről. A folytatásban a Haladás próbálkozott többet, de gólhelyzetig nem jutott.

Vinícus felső lécre fejelt labdájával indult a második játékrész, majd Nego megszerezte a fehérváriak második találatát. A szombathelyiek helyzetét tovább nehezítette, hogy Kovács Lórántot kiállította a játékvezető. A kegyelemdöfést Pátkai Máté adta meg a Haladásnak, beállítva ezzel a 3-0-s végeredményt.

OTP Bank Liga, 30. forduló:

Videoton FC-Szombathelyi Haladás 3-0 (1-0)

Felcsút, 1977 néző, v.: Kassai
gólszerző: Nikolov (19.), Nego (61.), Pátkai (86.)
sárga lap: Varga J. (27.), Fiola (32.), Kovács I. (53.), Hadzic (70.), illetve Kiss T. (14.), Király G. (25.), Rácz B. (51.), Kovács L. (58., 70.)
piros lap: Kovács L. (70.)

Videoton:
Kovácsik – Nego, Fiola, Vinícius (Tóth B. 88.), Stopira (Tamás K. 87.) – Pátkai, Hadzic, Varga J., Nikolov – Kovács I., S. Scepovic (M. Scepovic 76.)

Haladás:
Király G. – Schimmer (Polgár 64.), Wils, Kolcák, Németh Milán – Grumics – Kiss T., Rácz B. (Németh Márió 56.), Kovács L., Halmosi (Pinte 67.) – Williams

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Magabiztos Vidi-győzelem, egyre nagyobb bajban a Balmaz és a DVTK
A Balmazújváros és a Diósgyőr is idegenben kapott ki, a Puskás Akadémia az Újpest vendégeként győzött, míg a Videoton háromgólos győzelmével lépéskényszerbe hozta a Fradit, amely hazai nem bírt a Vasassal, így ismét a Vidi az élen.
OTP Bank Liga
Gazdag Dániel: Egy csoda volt a Honvéd tavalyi szezonja
Ötből semmi. Ez a Budapest Honvéd szezonbeli mérlege a Debrecen ellen. A kupában a negyeddöntőben állította meg a Loki a kispestieket, a hétvégi bajnoki fordulóban a Bozsik stadionban is győzni tudott Herczeg András csapata. Szombaton a Paks lesz a Kispest ellenfele, és ez sem ígérkezik kevésbé nehéz feladatnak.
Magyar futball
Nem az ellenfelek jelentik a Vasas legnagyobb problémáit
Vida Máté szerint a kiesés ellen küzdő Vasas most nehezebb helyzetben van, mint két éve, amikor az utolsó mérkőzésen – az ő MTK-nak lőtt távoli góljával – sikerült kiharcolni a bennmaradást az élvonalban.
Magyar futball