A Vidi kapusa szerint most az NB I a világ legizgalmasabb bajnoksága

A válogatott kapus szerint meccsről meccsre kell készülni, nem szabad előrébb tekinteniük.

Kovácsik Ádám, a Videoton FC kapusa a francia Girondins Bordeaux elleni  labdarúgó Európa Liga-selejtező mérkőzésen Bordeaux-ban 2017. július 27-én. (MTI/EPA/Caroline Blumberg) Kovácsik Ádám, a Videoton FC kapusa (MTI/EPA/Caroline Blumberg)A labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában a Videoton 3-0-ra verte a Haladást, míg a Ferencváros csak 1-1-es döntetlent játszott a Vasassal, így a fehérváriak három fordulóval a vége előtt átvették a vezetést a tabellán.

Biztos, hogy izgalmas lesz a hátralévő három forduló, szerintem most az NB I az egyik legizgalmasabb bajnokság a világon” – mondta Kovácsik Ádám, a fehérváriak kapusa az M1 Ma este című műsorában.

A válogatott hálóőr már a Fradi elleni meccs után is úgy érezte, ha megnyerik a hátralévő négy meccsüket, meglehet a bajnoki cím. Úgy véli, csak magukra kell koncentrálni és akkor nem lehet probléma.

Tisztában van vele, hogy a papírforma háromból három győzelmet mutat, ugyanakkor azt is tudja, hogy a Vasas ellen mindig szenvedni szoktak. „Mindenkinek meccsről meccsre kell készülni, nem szabad arra gondolni, hogy utána mi lesz. Egyszer már beleestünk ebbe a hibába, többé nem szabad” – mondta Kovácsik.

A teljes interjút itt nézheti meg: