Magyar márka a Nike és az Adidas babérjaira tör

A magyar labdarúgó-válogatott másodedzője, Szélesi Zoltán egykori felesége, Kővári Ágnes egy új sportszergyártó márkával akar berobbanni a piacra 2RULE néven.

A Magyar Sportmárka Zrt. levédette a 2RULE ("Turul") márkanevet, így akár már az egészen közeli jövőben piacra kerülhet a legújabb sportos magyar brand.

Szélesi Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatottnál dolgozik, mint a szövetségi kapitány, Georges Leekens jobbkeze, de korábban Bendt Storcknak is ő volt a segítője a nemzeti csapatnál.

2RULE 2RULEMegtörténhet, hogy korábbi felesége, Kővári Ágnes is kapcsolódik (csak egészen más vonalon) a csapathoz, ugyanis tavaly decemberben megalapította a Magyar Sportmárka Zrt-t, amely már levédette a 2RULE márkanevet, ebből arra lehet következtetni, hogy nemzetközi piacralépésben gondolkodik.

Meglehet, hogy elsőként a Puskás Akadémia viselheti a magyar márkát, amely nyáron az Európa Ligában népszerűsítheti a 2RULE-t, amennyiben a Magyar Kupa fináléjában legyőzi az Újpestet.

A kapcsolatoknak köszönhetően a magyar válogatottaknak is a beszállítója lehet az újonnan alapított cég, Dzsudzsákék akár már a Nemzetek Ligájában is az új magyar márkában léphetnek pályára.