Musorujsag
Élő Eredmények

Dupla műesés miatt kapott piros lapot az MTK játékosa

m4sport.hu
Az NB II-ben már bajnok MTK az utolsó előtti fordulóban elvesztette hazai veretlenségét, pedig kétszer is vezetett az ezüstérmes és szintén feljutó Kisvárda ellen, végül 3–2-re kikapott. A találkozó kimenetelét döntően befolyásolta Vass Patrik kiállítása.

Az MTK 25 éves középpályását a 74. percben küldte zuhanyozni Szőts Gergely játékvezető, miután felmutatta neki második sárga lapját. A történet különlegessége, hogy Vass mindkét figyelmeztetését műesés miatt kapta. Utóbbit 2–2-es állásnál, a Kisvárda ezt követően nyerte meg a mérkőzést. 

Először a 40. percben látta úgy a bíró, hogy Vass feldobta magát a pálya közepén, és ezt gondolkodás nélkül büntette. A második félidő 74. percében már egyértelműbb volt a helyzet, Vass itt gólhelyzetben ugratta ki magát egy jó csellel, majd elesett a tizenhatoson belül, de kontakt ezúttal sem volt, így piros lapot kapott.

Érdekesség, hogy Vass Patrik eddig a teljes szezonban büntetlen előéletű volt, a Kisvárda ellen azonban megkapta első és második sárga lapját is.

A találkozóról itt olvashat  bővebben, az öt gólt és a helyzeteket pedig a lejátszóra kattintva is megtekintheti.

További tartalmak