Musorujsag
Élő Eredmények

Marko Nikolic: Még 180 percet kell harcolnunk

M4 Sport
Az OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának utolsó előtti fordulójában a címvédő Budapest Honvéd a bajnoki cím legnagyobb esélyeséhez, a Videotonhoz látogat.

„Tényleg a sors fintora, hogy ugyanaz a dátum egy évvel később. A Honvéd most más célokért küzd, de nekünk nem szabad az ellenfél kilétével foglalkozni. Engem speciál nem is annyira érdekel, hogy ki az aktuális ellenfél, a lényeg, hogy megnyrjük a mérkőzést és bebiztosítsuk a bajnoki győzelmet” – mondta a fehérváriak remekül teljesítő kapusa, Kovácsik Ádám, aki még sosem nyert bajnoki címet a felnőtteknél, így természetes, hogy izgatott a lehetséges vasárnapi kimenetel miatt. „Nekem ez személyesen olyan, mintha a Premier League-t nyerném meg. Ebben a bajnokságban játszom, nekem ez a legmagasabb dolog, amit el tudok érni.”

Az utóbbi időben stabil a Videoton játéka, 12 mérkőzésen mindössze négy gólt kaptak.

Az együttes középpályása, Pátkai Máté szerint mindenki tisztában van vele, mi a tét: „Szerintem érződik az egész csapaton, a kapustól gyakorlatilag a csatárokig.”

A Videotont irányító szerb vezetőedző, Marko Nikolic a soron következő ellenfélről, a Honvédról ejtett néhány szót a Játékoskijáró című műsorunkban: „A Honvéd egy nagyon jó csapat. A címvédő, amely épp az európai indulásért küzd. Egy olyan csapat, ahol két rendkívül kellemetlen támadó keseríti meg az ellenfelek életét és van egy remek cseréjük is Danilo személyében. Minőségi csapat, kellemetlen ellenfél, amelyik szinte mindegyik meccsén gólt szerez.”

OTP Bank Liga, 32. forduló, május 27., vasárnap:

17:00   Debrecen–Puskás Akadémia (m4sport.hu)

17:00   Mezőkövesd–Újpest (m4sport.hu)

17:00   Paks–Balmazújváros (m4sport.hu)

17:00   Vasas–Haladás (m4sport.hu)

17:30   Ferencváros–Diósgyőr (M4 Sport)

19:30   Videoton–Honvéd (M4 Sport)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Vasárnap bajnok lehet a Videoton
Története harmadik bajnoki címét szerezheti meg a Videoton a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában, amennyiben Felcsúton legalább ugyanannyi pontot szerez a tavalyi bajnok Budapest Honvéd ellen, mint a második Ferencváros a vendég Diósgyőri VTK ellen.
OTP Bank Liga