Musorujsag
Élő Eredmények

Boszorkányság! Özönvíz mosta el Horti Gáborék szombati mennyeijét

MTI | Szerző: Horti Gábor
Horti Gábor és mennyei stábja aligha vette komolyan, hogy a Viharsarokba készül, pedig jobban tette volna: alapos zuhany zúdult a nyakakba, elmosva a Békés megyei aranycsata hajráját.

Körösladányban azt hitték szombaton, nagyon haragszik rájuk az Úristen, olyan vizet zúdított az emberek nyakába, hogy egészen Méhkerékig elhallatszott az eső csapkodása. Azok a méhkerékiek, akik meg a helyszínen nézték a megyei első csapatuk harcát, maguk is megtapasztalhatták, a májusi eső aranyat ér – ha valaki kertész! Ám ha focista, csak nehézséget hagy maga után, a szurkolónak meg maga a pokol! A nézők nem tágítottak, amíg lehetett, áztak, közben a csapolt söreikre nagyon fegyelmezetten vigyáztak, mert az felvizezve török átok!

Annyira belekezdett zuhogni a csapadék, hogy 69 perc játék és egy Sztojka-gól után leállt a móka, addigra kegyetlen vizes lett a pálya! Egy becsúszásnál Takács hazai büszkeség majdnem aláfröccsent a lelátónak! Fekete játékvezető nem akart nagy bajt, ideiglenesen lefújta a meccset, majd ahogyan elállt az eső, véglegesítette a döntését: nincs tovább! Olyan szinten állt a víz a pályán, hogy az FTC–Szolnok vízipóló bajnoki döntőt simán lehozhatták volna!

Amíg lehetett, kemény csata volt, a régi sérelmek előjöttek, főként a házi szurkerek emlékeztek szépen a múlt felejthetetlen, idegborzoló eseményeire! Pedig még Bekkerné Kati néni, a hétköznapokon általános iskolai tanár, a meccsen hivatalos boszorkány is odatette magát, de a kerékiek gólra akaratosabbak voltak. Kevés helyzetből egyet behúztak, míg a hazaiak csak a majdnem gólig jutottak. Az meg kevés.

Horti Gábor

Különben a Körösladány-Méhkerék Békés megyei felső házi rangadó végeredményéről a versenybizottság dönt!

Amikor abbamaradt a játék, a vendégek vezettek 1-0-ra.

A találkozót, amíg az eső el nem mosta, ITT nézhető vissza.

További tartalmak