Musorujsag
Élő Eredmények

Vignjevics a dobogó alján is bajnoknak érezné magát

M4 Sport
Az Újpest biztosan az OTP Bank Liga harmadik helyén végez, amennyiben hazai pályán legyőzi a – szintén bronzéremre hajtó – Debrecent a bajnokság utolsó, 33. fordulójában.

A klub vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics szerint ha a kupagyőzelem után csapata a bajnokság harmadik helyén végezne, tökéletes szezont zárnának.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

„Biztos vagyok abban, hogy a srácok megtalálják a módját, hogy a hétvégén három pontot szerezzenek. Néha tényleg nem tudom, hogyan csinálják, mint legutóbb a Mezőkövesden, remélem, a Debrecen ellen is megteszik” – nyilatkozta az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában a szerb mester, aki 2013-as érkezése óta a legjobb bajnoki eredményét érheti el a lila-fehérekkel, miközben a Magyar Kupát másodszor hódította el a múlt héten.

„Szerbiában a harmadik helyezett nem kap érmet, azzal már mindenki boldog, hogy nemzetközi kupaindulást ér.  Ha odaérnénk a dobogóra, elmondhatnánk, hogy a maximumot hoztuk ki ebből az évből, olyan lenne, mintha megnyertük volna a bajnokságot. Bajnoknak érezném magam, és nem csak az eredmények, de a mérkőzések alapján is. A játékosok sokat fejlődtek, megnyertük a Magyar Kupát is, a bronzéremmel tökéletessé tudnánk tenni a szezonunkat.”

A szombat este 19 órakor kezdődő Újpest–DVSC bajnoki találkozó (élőben az m4sport.hu-n) felvezetőjét a lejátszóra kattintva tekintheti meg, az újpesti vezetőedző mellett Zsótér Donát és Litauszki Róbert is megszólal.

A 33. (utolsó) forduló programja:

szombat:
Budapest Honvéd-Vasas FC 19.00, v.: Solymosi – M4 Sport + körkapcsolás
Újpest FC-Debreceni VSC 19.00, v.: Szabó Zs. – m4sport.hu
Puskás Akadémia FC-Paksi FC 19.00, v.: Erdős – m4sport.hu
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Ferencváros 19.00, v.: Szőts – m4sport.hu
Diósgyőri VTK-Videoton FC 19.00, v.: Iványi – m4sport.hu
Swietelsky Haladás-Mezőkövesd Zsóry FC 19.00, v.: Farkas Á. – m4sport.hu

További tartalmak