Musorujsag
Élő Eredmények

Edző és kitűzött célok nélkül kezdte a felkészülést a Vasas

m4sport.hu
Az m4sport.hu stábja kilátogatott a Fáy utcába, ahol a piros-kékek elkezdték a nyári felkészülést az NB II-re, igaz, vezetőedző nélkül. A tréninget az erőnléti edző, Ferenczi István tartotta az együttesnek.

Mint ismert, Michael Oenninggel, a Vasas előző vezetőedzőjével nem hosszabbítottak szerződést, s Vancsa Miklós ügyvezető is távozott posztjáról, helyét Domonyai László vette át. De hogy ki ül le az NB II-es csapat kispadjára, az egyelőre kérdés, úgy tudjuk, hogy Bene Ferenc, Horváth Ferenc vagy Mészöly Géza lehet a befutó.

A teljes riportért kattintson a lejátszóra!

A játékosokat a folytatásról faggattuk, ám a jövőt érintő kérdésekről nem tudtak válaszokkal szolgálni, mivel a vezetőség még előttük sem tisztázta a részleteket.

„Őszinte leszek, még mi sem kaptunk válaszokat. Ha tudnám, akkor most én is derűlátóbb lennék. Én nem szeretnék NB II-ben játszani, pláne nem két évet. Úgyhogy remélem, hogy komoly játékosmozgás várható, és az lesz a cél, hogy feljussunk” – mondta Vida Máté, az angyalföldiek középpályása.

„Domonyai László, az új klubigazgató bemutatkozott, és azt ígérte, hogy pár napon belül vezetőedzőnk is lesz. A szünet alatt semmilyen információt nem kaptunk. Várjuk, hogy kiderüljön, ki lesz a vezetőedzőnk” – tette hozzá a védő Vaskó Tamás.

További tartalmak