A Honvéd célja egyértelmű: nullára hoznia az EL-visszavágót!

A Budapest Honvéd vezetőedzője, Supka Attila a macedón Rabotnicki Szkopje otthonában elszenvedett 2–1-es vereséget követően az m4sport.hu stábjának elmondta, a visszavágóig miben kell feltétlenül javulnia a csapatnak, a bombagólt szerző Nagy Gergő pedig elárulta, miért vállalkozott messziről is lövéssel.


„Azzal, hogy gólt szereztünk, megteremtettük annak a lehetőségét, hogy hazai környezetben kivívjuk a továbbjutást. Ehhez viszont gólt, gólokat kell rúgni, és le kell hozni nullára a mérkőzést. Labdavesztés esetén egy-egy taktikai szabálytalanságot azonnal el kell követni már az ellenfél térfelén, hogy ne tudjanak minket lekontrázni” – magyarázta Supka Attila a 2-1-re elvesztett meccs után.


Nagy Gergő látványos, távoli lövéssel tartotta életben a kispestiek továbbjutási reményeit, góljára így emlékszik vissza.


„A meccs előtti napon, az edzésen tesztelgettük a labdát és azt tapasztaltuk, hogy nagyon kiszámíthatatlan, szitáló a mozgása. Meg is beszéltük, hogy ha lövőhelyzet adódik, bátran megpróbáljuk. Mivel az Európa Liga magasabb szintet képvisel, mint az NB I., ez a gólom biztosan a kedvenceim közé tartozik majd” – mondta Nagy Gergő.


A visszavágót jövő kedden zárt kapuk mögött játsszák a felek a Bozsik Stadionban, az M4 Sport és az m4sport.hu pedig élőben közvetíti a találkozót.