Musorujsag
Élő Eredmények

Ukrán középpályással erősített a Mezőkövesd

Ukrán középpályással erősített a Mezőkövesd

m4sport.hu/mezokovesdzsory.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd a klub honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést írt alá az ukrán Meskhi Mihaillal.

A védekező középpályás az FC Stal együttesétől érkezett Kövesdre, amelynek klubvezetése a téli törökországi edzőtáborban figyelt fel a 21 éves labdarúgó játékára.

Nagyon örülök a mezőkövesdi lehetőségnek, egy új országot, egy új kultúrát ismerhetek meg, nem mellesleg pedig egy olyan csapatba igazolhattam, amelynek szemmel jól látható stílusa van. Már a télen amikor edzőmeccset játszottunk a Mezőkövesddel feltűnt, az új klubom törekszik arra, hogy folyamatosan náluk legyen a labda, játékuk a labdabirtoklásra, illetve a sok passzra épül. Ez a játékfilozófia bevallom nagyon tetszik nekem, így kiváncsian várom a következő három évet itt Mezőkövesden. Sok jót hallottam a szurkolókról is, remélem a szezon során sokszor ünnepelhetünk majd együtt a győztes meccsek után” – nyilatkozta a klub honlapjának a fiatal labdarúgó.

Borítókép: Meskhi Mihail három évre írt alá Mezőkövesden (Fotó: mezokovesdzsory.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Barcelona megszabadulna a vb-n háromgólos védőjétől
Úgy tűnik, hogy a Barcelona vezetősége meghozta a döntést és két játékosát és eladná, jó bevétel reményében. Az egyikük a kolumbiai Yerri Mina, aki az oroszországi világbajnokságon védő létére három góllal vétette észre magát.
Külföldi futball
Thomas Doll: Jók voltunk, de okosabbnak kell lennünk
A Ferencváros vezetőedzője elégedett volt csapata teljesítményével a Makkabi Tel-Aviv elleni hazai Európa Liga-selejtezőben, ugyanakkor a ráadásban bekapott gól szerinte okosabb játékkal elkerülhető lett volna.
Magyar futball