Musorujsag
Élő Eredmények

Priskin valószínűleg nem ilyen visszatérésről álmodott

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 6. fordulójában, az MTK ellen térhetett vissza a négymeccses eltiltását letöltő Priskin Tamás, azonban a Haladás színeiben valószínűleg nem ilyen újrakezdésről álmodott.

A szombathelyiek hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedtek az MTK együttesétől.

A fővárosiak már a 13. percben megszerezték a vezetést Schäfer András góljával, de negyed órával később a Fraditól igazolt Priskin Tamás tizenegyesből egyenlíthetett volna. A 63-szoros válogatott támadó azonban kihagyta a büntetőt, pedig ha értékesítette volna, valószínűleg a mérkőzés forgatókönyve is máshogy alakult volna. De mint ismert, a sportban sincs ha.

A Karakó játékvezető által megítélt büntető egyébként is véleményes volt, mert az MTK védője, Szelim, először a labdát rúgta el Priskin elől.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Böde a hosszabbításban hozta el Rebrovnak a sikeres bemutatkozást
Győzelemmel mutatkozott be a Ferencváros kispadján Szerhij Rebrov: a listavezető zöld-fehérek az OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján a csereként pályára lépett Böde Dániel 91. percben szerzett góljával nyertek Mezőkövesden.
Magyar futball
A 93. percben dőlt el a nyeretlenek csatája
A házigazda Paksi FC 3-2-re legyőzte a Puskás Akadémiát az OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján, ezzel megszerezte idénybeli első sikerét.
Magyar futball
Danilo nagy meccsén N'Gog is góllal debütált
Az eddig veretlen Debrecen sima vereséget szenvedett a Budapest Honvéd ideiglenes otthonában, a Hidegkuti Nándor Stadionaban. A 3-0-ás végeredmény Danilo duplájával és a debütáló meccsén percek után betaláló David N'Gog góljával alakult ki.
Magyar futball