Musorujsag
Élő Eredmények

Rutinos középpályást igazolt a DVTK

Rutinos középpályást igazolt a DVTK

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő DVTK a klub honlapján jelentette be, hogy leigazolta a korábbi szlovák válogatott középpályást, Martin Juhart.

A 30 esztendős labdarúgó a kassai Lokomotíva együttesénél nevelkedett és játszott a szlovák, a cseh és a lengyel élvonalban is – írja a dvtk.eu.

„Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek! Csodálatos a Diósgyőri Stadion, még üresen is teljesen elvarázsolt. – nyilatkozta Martin Juhar. – Kassán születtem, de már hét éve Csehországban és Lengyelországban játszottam, ezért napi szinten nem vagyok képben a magyar labdarúgással kapcsolatban, de az utóbbi időben sok jót hallottam. Amikor tudomást szereztem a DVTK érdekődéséről, természetesen az interneten is körbenéztem, és azt láttam, a szurkolók nem változtak a régi időkhöz képest, ugyanolyan lelkesek. A pálya mindkét szélén jól érzem magam, de ha az edző úgy dönt, bal oldali védőként is megállom a helyem. Igyekszem minél jobb teljesítményt nyújtani, és hozzátenni a DVTK jó szerepléséhez” – nyilatkozta Martin Juhar a klub honlapjának.

Borítókép: Tajti József sportigazgató és Martin Juhar (Fotó: dvtk.eu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek