Musorujsag
Élő Eredmények

Magyar válogatott középpályást igazolt a DVTK

Magyar válogatott középpályást igazolt a DVTK

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő DVTK a klub honlapján jelentette be, hogy leigazolta a háromszoros magyar válogatott középpályást, Márkvárt Dávidot.

A 23 esztendős labdarúgó Szekszárdon kezdte pályafutását, majd a Pécs utánpótlásában folytatta. A PMFC színeiben a felnőtt csapat meghatározó tagja lett, 2015-ben azonban a Puskás Akadémiához igazolt, ahol három éven keresztül alapembernek számított. Fiatal kora ellenére már 125 NB I-es mérkőzést tudhat a háta mögött.

A magyar válogatottban 2017-ben Oroszország, Svájc és Costa Rica ellen kapott lehetőséget.

„Nagyon Boldog vagyok, hogy itt lehetek, a DVTK játékosának lenni óriási megtiszteltetés. Amikor kiderült, hogy távozom Felcsútról, attól a pillanattól kezdve végig éreztem a klubon, hogy mindent megtesznek azért, hogy ide igazoljak. Ez nagyon szimpatikus volt számomra, úgyhogy próbálok majd minél többet ebből visszaadni a teljesítményemmel. Diósgyőrben nagyszerű szurkolótábor van, akik már nagyon megérdemelnének egy nagyszerű csapatot, ezért értük is nagyon fogok küzdeni” – nyilatkozta Márkvárt a klub honlapjának.

Borítókép: Márkvárt Dávid a DVTK-ban folytatja pályafutását (Fotó: dvtk.eu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nikolics dicséretéből kiderül, Huszti Szabolcs mentalitása példaértékű
A MOl Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics a Bajnokok Ligája-selejtezős menetelésre utalva elmondta, fogalma sincs, játékosai honnan merítik az energiát, Huszti Szabolcs előtt pedig külön kalapot emelt, míg Herczeg András átokverte Debrecenről, Nebojsa Vignjevics pedig puhány Újpestről beszélt.
OTP Bank Liga
Kilenc találat, közte bombagólok az NB I. 7. fordulójában
Nem a 7. forduló hozta a legjobb góltermést az OTP Bank Ligába aktuális kiírásában, de a Ferencváros – MOL Vidi rangadó találatai mindenért kárpótolják a nézőket. Cikkünkben minden meccs összefoglalóját megtekintheti.
OTP Bank Liga