Musorujsag
Élő Eredmények

Gera: A Haladás elleni gólomat meg is könnyeztem

Gera: A Haladás elleni gólomat meg is könnyeztem

m4sport.hu
Kulcsár Tamás szerint ha nem tartják be a vezetőedző jól megtervezett taktikáját, a futball megbünteti őket.
Kulcsár Tamás (Fotó: mtk.hu) Kulcsár Tamás (Fotó: mtk.hu)

Új igazolások nélkül erősödött az MTK labdarúgócsapata. Kulcsár Tamás rövidebb, Gera Dániel hosszabb kihagyás után állhat ismét Feczkó Tamás vezetőedző rendelkezésére.

Edzőnk azt a filozófiát viszi, hogy bizonyítsd be edzőmeccsen, edzésen vagy bajnokin, hogy te vagy jobb attól a társadtól, akivel azonos poszton szerepelsz” – mondta mesteréről Kulcsár az M4 Sport Játékoskijáró műsorában.

Gera győztes gólt lőtt a Haladás ellen, ami saját bevallása szerint is visszabillentette a normál kerékvágásba. „Egy játékosnak mindegyik sportágban hatalmas élményt jelent gólt szerezni. Nekem a Haladás ellen különösen fontos volt, abban benne volt az elmúlt fél év, minden érzés felszínre jött. Nagy élmény volt, meg is könnyeztem” – mondta a fiatal játékos.

Pontosan eltervezett munkát hajtunk végre egész évben, ezért fájt különösen a Kisvárdától elszenvedett vereség, amit csak magunknak köszönhetünk. Hiába vagyunk jobb csapat, ha valamit nem úgy csinálunk, ahogy el van tervezve, akkor a futball megbüntet” – mondta Kulcsár, aki társaival együtt győzelemre készül a hétvégi, Paks elleni bajnokin.

További tartalmak