Vignjevics: Tanulnunk kellene a Viditől

A szerb szakember szerint fejben nem elég erősek a játékosai, de így is győzelemre számít a Debrecen elleni találkozón.

Fotó: ujpestfc.hu Fotó: ujpestfc.huAz Újpest labdarúgócsapata a Debrecent fogadja az OTP Bank Liga 8. fordulójában. A lila-fehérek nincsenek igazán csúcsformában, hiszen az idei szezonban négy döntetlen mellett egy-egy győzelem és vereség a mérlegük. (A Vidi elleni meccsüket később játsszák.) Egyetlen győzelmüket az Újonc Kisvárda ellen szerezték.

"Többre számítottam. Tanulnunk kellene a Viditől, hiszen úgy jutottak el az Európa Liga főtáblájára, hogy csak védekeztek. Nem volt sok szép akciójuk, de nagyon fegyelmezettek voltak" - mondta Nebojsa Vignjevics, az újpestiek vezetőedzője.

A szakember szerint támadásban nagyon szépen játszanak de védekezésben gyengék, nem áldoznak eleget a sikerre.

"A Haladás és az MTK ellen nem hullajtottunk volna pontokat ha kicsit fegyelmezettebbek vagyunk. Támadásban nagyon szépen játszunk, de elveszítjük ezeket a pontokat, mert fejben nem vagyunk elég erősek. Nem áldozunk eleget a sikerre" - mondta Vignjevics.

"Ellenfelünk nagyon jó csapat, jó képességű játékosokkal. Kontrákból, pontrúgásokból nagyon veszélyesek. Nincs már több helye a hibáknak. Meg kell nyernünk a találkozót. Ha végre jönnek a gólok a pontok is jönni fognak" - összegzett a szerb szakember.